сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Свръхочакванията на тийнейджърите

Свръхочакванията на тийнейджърите

Не е тайна, че най-голямата група ползващи хранителни добавки, са лицата между 15 и 19 години. На тази възраст желанието да се отличиш напира във всеки един от нас и фитнеса и добавките са един от начините да го постигнеш. Манията за големи мускули определено е завладяла масово тийнейджърите, а славата на различните суплементи се носи из фитнес залите и класните стаи. В действителност обаче, много от младите не осъзнават, че реалните резултати не идват чак толкова от хранителните добавки, колкото от сериозното себераздаване в тренировките. Голяма грешка, която много често се прави, е прекалено ранното започване на употреба на суплементи.

image003_11012011


 Лица на по 14-15 години, с не повече от месец стаж в залата, веднага се хвърлят на купищата добавки, които заливат пазара. На практика ако се почне една много прибързана употреба на тези продукти, няма да може да се използва на максимум собствения генетичен потенциал на организма, а ще се получи една зависимост от добавките, при която единствените резултати ще се наблюдават само след употребата им (а в един момент дори ще се стигне и те да не работят, при което младите много грешно стигат и до употребата на забранени медикаменти като стероидите).

image005_11012011

 Правилната стъпка е да се даде време на тялото да свикне с тренировките, хранителните режими, да се изчакат първите резултати, и постепенно да се стига до поетапна употреба на хранителните добавки. Високите нива на тестостерон при тийнейджърите още повече съдействат за бързото натрупване на мускулна маса в тази възраст, което на практика обезсмисля употребата на каквито и да било хормонални продукти. Истината е да се използва на максимум собствения потенциал за растеж, преди да се премине към следващото ниво с хранителните добавки.

image007_11012011.
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-01-12 | 01:01:01
Жоро Хубавеца
Да сила-бг така е сичко е вярно дотук което сте написали ама чесно да ви кажа едва ли ще го трогне написаното от вас.Ти на 15 години можеш ли да мислиш какво ше стане с теб на 30 като започнеш стероиди-еми не много ясно.Точно тия "забранените" добавки са на 1 клик разстояние -В интернет кой ти казва какво може да ти стане от тая система,казват ти еми можеш да го взимаш и нищо повече,то те сигурно нищо не знаят.Поръчваш и на другия ден ти идва до вас.

Защо не пуснете тема точно за тия стероиди хем ще е интересно хем повечето от непросветените дай боже да разберат защо не трябва да взимат т.нар забранени медикаменти!!!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"По време на тренировка и в момента на приключването й Вашите мускули се стремят да възстановят дефицитите и пораженията, възникнали при натоварването по най-бързия възможен начин. Точно по тази причина аминокиселините в свободни форми са за предпочитане – моментална абсорбция, бърз трансфер към клетките и бърза стимулация на анаболните и възстановителните процеси. Освен това аминокиселините в свободна форма могат да предизвикат несравнимо по-мощен анаболен отговор в мускулната тъкан."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com