сила бг магазин
сила бг медия
»
ръце

ръце

По-големи ръце за лятото от Ерик Фанкхаузер Как да си проличат тренировките от фитнеса
Бицепс с отбора на Muscletech Сет Ферос дава някои съвети за изпълнение на упражнение за бицепс.
Упражнения за трицепс с гирички Упражненията за трицепс с гирички са предназначени за стягане и тонизиране на мускулите на трицепсите.
Бодибилдинг тренировки за бицепси Бицепсът е един от най-лесните за увеличаване мускули
Упражнения със статично сгъване Една от най-добре пазените тайни в бодибилдинга
Шест атаки за преса от гранит! Изпробвайте тези шест движения и ще видим дали пресата няма да се отзове на повикването им...
Ники: Моето най-силно постижение ! Момчето обича цифрите и очевидно се е преборил да направи мерките си такива, каквито си е поискал!
Мечтата на тийнейджърите - големи мускули БЪРЗО! Все повече младежи се замислят върху формата си
8 упражнения за моделиране на тялото Малки промени, големи резултати
Мускули, мас, малоумие! Синтолът в бодибилдинга Статията за синтола, която пожелахте във Facebook. Можете ли да излъжете майката природа? Не и по толкова нелеп начин...
Жулиян: Моето най-силно постижение ! Здравейте! Жулиян Желев се казвам, на 20 години сам, студент във Варна 1-ви курс и сам фен на корените промени (особено в моя живот).
9 упражнения, за които не се сещате Много е възможно тези 9 упражнения да отсъстват от тренировъчния ви режим. А липсата им в повечето случаи е неоправдана!
Упражнения с топка Видове, ползи, примерни упражнения с топка ...
Митко: Моето най-силно постижение ! Казвам се Димитър Василев, на 17 години и съм от град Казанлък. Започнах да тренирам още от 15 годишен ,,,
Четири грешки при тренировката за гърди Какво не бива да допускате при тренировката за гърди и как да извлечете максимална полза от нея, тренирайки трицепсите и гърба?
Едночасова тренировка по бокс Решили сте да се боксирате? Значи трябва да сте във възможно най-добра форма.
Красотата на женското тяло през вековете Макар и да не го осъзнаваме дефиницията се е променяла многократно
Добри ли са тренировките за цялото тяло за трупането на мускулна маса? Можете да проведете ефективна тренировка за сила на цялото тяло
Отиди на страница
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Всеки грам гликоген е свързан с 4 грама вода. Това означава, че когато черният дроб и мускулите се заредят с гликоген, който им е "дошъл" изведнъж заради чийт менюто ви, тялото задържа и вода. Когато изгубите гликогена, с него губите и излишната вода. Това е причината за бързото отслабване в първите дни на НВД."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com