сила бг магазин
сила бг медия
»
умора

умора

Как да преодолеем пролетната умора? Да подпомогнем организма със спорт и хранителни добавки
Маскимални мускули - хранене и добавки преди тренировка. Какво ще ядете преди тренировка е много важно за напредъка ви във фитнеса.
5 СУПЛЕМЕНТА, ПОКАЧВАЩИ МУСКУЛНИЯ РАСТЕЖ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ! Мускулна маса се изгражда трудно. Всичко започва с правилно хранене и тренировки...
Упражнения със статично сгъване Една от най-добре пазените тайни в бодибилдинга
Мускулни фибри - видове и трениране Разпределете повторенията и тежестта според мускулните фибри за максимални ползи!
Екслузивно! Новата линия на BSN вече налична в Сила БГ! Бъдете сред първите, изпробвали най-новите научни постижения в света на хранителните добавки.
Как се пие - Л-Орнитин? Какво е орнитин?
Крака с Арнолд! В тази статия от поредицата тренировъчни съвети на Шварценегер ще разкрием как успя да развие краката до ниво „Олимпия“.
Глутамин - аминокиселинно гориво за мускулите! Запазване на мускулната маса и стимулиране на растежния хормон
Кофеинът - най-популярният спортен стимулант? Някои изследвания върху ползите от кофеина за интензивно трениращите.
Фибромиалгия - хронични болки в тялото Хронични болки, придружени с инсомния и преумора. Тежко и коварно състояние. Как да се избавим?
Тайната на растежния хормон – GABA Хормона на растежа (growth hormone) е протеин, който се произвежда от хипофизната жлеза.
Техники на дишане при тренировка Правилното дишане е съществена част от добрия тренировъчен режим
SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel - Вашият помощник! Алое вера е най-известният сред 400-те вида представители от семейството алое...
Отиди на страница
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Изследователите са провели три изследвания с участието на футболисти, джудо експерти и бадминтон играчи. Те тествали уменията на спортистите по време на тренировка и по време на важни събития, които са се провели пред голяма тълпа и видео камери. Изследователите са тествали само десноръки хора. Резултатите сочат, че спортистът е по-малко вероятно да загуби самоконтрол, когато стиска топката в лявата си ръка, отколкото ако я стиска в дясната."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com