сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ТАУРИНЪТ - ПОДЦЕНЯВАНА ДОБАВКА СЪС СКРИТИ ВЪЗМОЖНОСТИ

ТАУРИНЪТ - ПОДЦЕНЯВАНА ДОБАВКА СЪС СКРИТИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Аминокиселината ТАУРИН е един истиски стимулатор на тестостерона. Поне така твърдят учени от стопанския университет в Shenyang, Китай.  В продължение на 5 седмици те давали на животните (в случая плъхове) таурин, смесен с дневните им нужди от вода, като резултатите били двойно завишени нива на тестостерон. Учените повторили експеримента без добавен таурин, като нивата на тестостерон си останали същите, което ги води до заключението, че тауринът оказва влияние върху консентрацията на този мощен анаболен хормон.

При хората дневна нужда от таурин е в интервала 2-5 грама, което е напълно достатъчно (става въпрос за човек, тежащ около 85 кг). С това изследване все повече се затвърждава мнението за многото ползи от употребата дори и на най-елементарните хранителни добавки.

product_thumb.php

СИЛА БГ ТИЙМ

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Най-голямото предимство на марката AMIX е, че производството на продуктите е от най-високо съвременно качество, осигурено с помощта на най-нови технологии и научни постижения. Ние от СИЛА.БГ лично посетихме завода на компанията и се убедихме с очите си - грандиозност, модерни технологии, всеотдайност и иновации! Amix Nutrition ™ отговарят на изискванията дори на най-взискателните клиенти!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com