сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ТАУРИНЪТ - ПОДЦЕНЯВАНА ДОБАВКА СЪС СКРИТИ ВЪЗМОЖНОСТИ

ТАУРИНЪТ - ПОДЦЕНЯВАНА ДОБАВКА СЪС СКРИТИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Аминокиселината ТАУРИН е един истиски стимулатор на тестостерона. Поне така твърдят учени от стопанския университет в Shenyang, Китай.  В продължение на 5 седмици те давали на животните (в случая плъхове) таурин, смесен с дневните им нужди от вода, като резултатите били двойно завишени нива на тестостерон. Учените повторили експеримента без добавен таурин, като нивата на тестостерон си останали същите, което ги води до заключението, че тауринът оказва влияние върху консентрацията на този мощен анаболен хормон.

При хората дневна нужда от таурин е в интервала 2-5 грама, което е напълно достатъчно (става въпрос за човек, тежащ около 85 кг). С това изследване все повече се затвърждава мнението за многото ползи от употребата дори и на най-елементарните хранителни добавки.

product_thumb.php

СИЛА БГ ТИЙМ

.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Между 1 и 5 чаши кафе дневно могат да намалят риска от деменция и болестта на Алцхаймер, както и болестта на Паркинсон. Как? Антиоксидантите в кафето, могат да предотвратят някои увреждания на мозъчните клетки и да стимулират невротрансмитерите, участващи в когнитивната функция. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com