сила бг магазин
сила бг медия
»
»
THERMOLIFE INTERNATIONAL –хардкор линията в Сила БГ

THERMOLIFE INTERNATIONAL –хардкор линията в Сила БГ

Стремежът за мускулна маса рано или късно събужда у всеки един мисълта за употребата на някои забранени стимуланти като анаболните стероиди. Рисковете от странични ефекти при тях са огромни и ето защо хардкор хранителните добавки са безопасната и ефективна алтернатива. THERMOLIFE си е спечелила признанието в САЩ на марка, чиито продукти могат да съперничат по ефективност за изграждане на маса и изгаряне на мазнините на някои от стероидите.

Безспорният фаворит и най-популярен продукт на марката е E-BOL. Мощна адаптогенно-анаболна формула с изцяло нехормонални съставки. Съдържа високопроцентни стандартизирани екстракти от Ajuga Turkestanica  и Rhaponicum Chartamoides (95% екстракт от Екдистерон) за максимален белтъчен синтез (анаболизъм) и увеличаване на мускулните обеми. Добавени са още няколко растителни екстракта и адаптогени за пълния комплекс от натурални анаболни съставки, необходими за изграждането на чиста мускулна маса.

 

 

T-BOL е нов тестостерон бустър, който действа в няколко насоки.

Увеличава общия и свободния тестостерон, селективно регулира нивата на естрогена и кортизола в организма, за да се постигне възможно най-бързото и качествено увеличаване на мускулната маса. Съдържа само клинично доказали се съставки, които са ефективни и безопасни за употреба.

 

 

C-BOL е най-новият и ефективен креатинов продукт на пазара, базиран на революционната формула КРЕАТИН НИТРАТ. С нея се постига увеличаване на обемите без задръжката на вода за една по-чиста и изпъкнала мускулатура, като допълнително се създава усещането за напомпаност и твърдост.

 

 

Новият PUMP-BOL е мощен предтренировъчен напомпващ продукт отново базиран на нитратната технология за максимално напомпване и екстремно увеличаване на силата. Към тези продукти не бива да забравяме и доказалите се мощни термогеници и фет бърнъри в лицето на STIZM и DICANA.

 

 

СИЛА БГ ТИЙМ

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-03-11 | 01:01:01
Божидар
Нека който е пил C-Bol да сподели мнение и трябва ли да се прави пълен цикъл от 2 кутий
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Най-голямата грешка на един начинаещ във фитнеса е, че пита своите приятели как да тренира, а не намира правилния човек. Питат се един друг, а не търсят помощта на хората, които наистина трябва да бъдат питани. Така младите момчета се заблуждават един друг – “Ти това прави, тоя правил това, оня правил това, било много хубаво...”. Постоянно ги слушам такива момчета. - “Мен ми казаха да правя това.” Викам - “Кой ти каза да правиш това?” - “Едно приятелче ми каза”. Това е заблудата – питат се един друг, вместо да потърсят някой вещ."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com