сила бг магазин
сила бг медия
»
»
THERMOLIFE INTERNATIONAL –хардкор линията в Сила БГ

THERMOLIFE INTERNATIONAL –хардкор линията в Сила БГ

Стремежът за мускулна маса рано или късно събужда у всеки един мисълта за употребата на някои забранени стимуланти като анаболните стероиди. Рисковете от странични ефекти при тях са огромни и ето защо хардкор хранителните добавки са безопасната и ефективна алтернатива. THERMOLIFE си е спечелила признанието в САЩ на марка, чиито продукти могат да съперничат по ефективност за изграждане на маса и изгаряне на мазнините на някои от стероидите.

Безспорният фаворит и най-популярен продукт на марката е E-BOL. Мощна адаптогенно-анаболна формула с изцяло нехормонални съставки. Съдържа високопроцентни стандартизирани екстракти от Ajuga Turkestanica  и Rhaponicum Chartamoides (95% екстракт от Екдистерон) за максимален белтъчен синтез (анаболизъм) и увеличаване на мускулните обеми. Добавени са още няколко растителни екстракта и адаптогени за пълния комплекс от натурални анаболни съставки, необходими за изграждането на чиста мускулна маса.

 

 

T-BOL е нов тестостерон бустър, който действа в няколко насоки.

Увеличава общия и свободния тестостерон, селективно регулира нивата на естрогена и кортизола в организма, за да се постигне възможно най-бързото и качествено увеличаване на мускулната маса. Съдържа само клинично доказали се съставки, които са ефективни и безопасни за употреба.

 

 

C-BOL е най-новият и ефективен креатинов продукт на пазара, базиран на революционната формула КРЕАТИН НИТРАТ. С нея се постига увеличаване на обемите без задръжката на вода за една по-чиста и изпъкнала мускулатура, като допълнително се създава усещането за напомпаност и твърдост.

 

 

Новият PUMP-BOL е мощен предтренировъчен напомпващ продукт отново базиран на нитратната технология за максимално напомпване и екстремно увеличаване на силата. Към тези продукти не бива да забравяме и доказалите се мощни термогеници и фет бърнъри в лицето на STIZM и DICANA.

 

 

СИЛА БГ ТИЙМ

.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-03-11 | 01:01:01
Божидар
Нека който е пил C-Bol да сподели мнение и трябва ли да се прави пълен цикъл от 2 кутий
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Окситоцина отделящ се при оргазъм, също така подобрява съня. Пълноценния сън от своя страна носи множество ползи за здравето, като поддържане на здравословно тегло и кръвно налягане. Това е нещо върху, което си струва да се замислите особено, ако често се питате защо вашия партньор заспива веднага след като секса приключи. Следващия път когато не може да заспите прескочете чашата с мляко и вместо това се отдайте на любовната игра."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com