сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Трицепс с Арнолд!

Трицепс с Арнолд!

Продължаваме с пълен напред статиите, свързани с начина на трениране и уникалните тренировъчни програми на носителя на 7 титли мистър Олимпия - Арнолд Шварценегер. Ще разгледаме тайната за постъпковото атакуване на трите глави на трицепса в поредната мега интензивна тренировка стил Арнолд.

“Научих едно нещо през дългите години на трениране: принципът на изолация е много важен за развитие на страхотен трицепс. Упражненията за трицепс трябва да изолират трите мускулни глави, за да бъдат тренирани правилно. Следователно, трябва да знаеш кои упражнения въздействат най- добре на всяка глава.”

„Трябва да се доверяваш на инстинкта си. Джо Уидър постоянно ми напомняше това в ранните години на кариерата ми. Трябва да експериментираш, за да разбереш кое е най- доброто за теб и да се придържаш към него. Не се страхувай да използваш толкова много различни упражнения, колкото знаеш, особено за трицепс. Тренирането на трицепс е различно от тренирането за бицепс, защото при второто имаш едно упажнение – сгъване, с което можеш да изпробваш различни варианти – с щанга, с дъмбели, скотово и  т.н. При трицепса можеш да изпълняваш упражнения пред себе си, над глава или от лег, като също така имаш възможност да атакуваш тази мускулна група с вдигане на щанга от лег с тесен хват.”„Трицепсът трябва да бъде изолиран, за да расте, използвайки пълния си потенциал, затова се концентрирай здраво при действието на всяко упражнение.”

Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти от Арнолд Шварценегер
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-04-29 | 01:01:01
Кристиян Димитров
С Голямо Нетърпение Очаквам "Гръб с Арнолд"

Много полезни статии.

Поздрави на СилаБг !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Докато хапвате спазвайки горе посочените правила и поставяте основите за мускулен растеж, избирането на един от 7-10 дни през, който да хапвате далеч повече от нормалното може да отключи стимул за хипертрофия на мускулите ви, като повиши нивата на растежни хормони в тялото."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com