сила бг магазин
сила бг медия
»
»
УЧЕНИ ИЗОБРЕТИХА МЕДИКАМЕНТ, С КОЙТО ПОКАЧВАШ МУСКУЛИ ЗА ЧАСОВЕ!

УЧЕНИ ИЗОБРЕТИХА МЕДИКАМЕНТ, С КОЙТО ПОКАЧВАШ МУСКУЛИ ЗА ЧАСОВЕ!

Точно така! Това не е шега! Учените от университета в Масачузетс, САЩ са разработвали този проект около 38 години, но към днешна дата той може да се счете за завършен!В диапазона на изследването са попаднали мъже на различна възраст и различна физическа активност.  Имало е и контролна група, която е приемала плацебо продукт.

Резултатите били смайващи и категорични! Групата, приемала медикамента OSHPAMUSHMORROX са покачили 25 сантиметра в обиколката на гърдите, 15 сантиметра в обиколата на ръцете, 30 сантиметра в обиколката на бедрата! И всичко това в рамките на 4-6 часа!
Продуктът действа като нашумялото козметично олио Synthol, но разликата е, че не създава само визуална представа, че сте мускулести, а наистина Ви прави такива. Също така функционалността на мускулите не се губи, а напротив, те стават още по-трудоспособни!

Като лидер в пазара на хранителни добавки и фитнес аксесоари, СИЛА БГ има ексклузивни права за дистрибутиране на иновативния продукт OSHPAMUSHMORROX!
Скъпи читатели, днес е денят на хумора и шегата. Материалът е с невярно съдържание именно поради тази причина. За съжаление подобен продукт не е изобретен, или поне не е сведен до знанието на обикновения човек. Трябва да продължите да работите за тялото, което желаете. Разбира се, ние от СИЛА БГ можем да Ви помогнем, като Ви предоставим висококачествени продукти на страхотни цени.

Усмихвайте се повече!

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-06-20 | 15:57:44
Петър Матеев
Ами дайте да го видим тоя продукт де !? :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Високо-протеинова диета, избягване на стреса и здравия, и продължителен сън са фактори стимулиращи секрецията на растежния хормон (РХ). Приема на някои аминокиселини също благоприятства за този процес. Аргининът е най-ефективната аминокиселина що се отнася до предизвикване на повишена секреция на РХ. Такъв ефект имат и аминокиселините лизин, орнитин, тирозин и триптофан."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com