сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Забравете за кантара! Доверете се на огледалото.

Забравете за кантара! Доверете се на огледалото.

Не трябва да ходите по състезания за бодибилдинг, за да сте с изчистена мускулатура и да изградите мускули. Но има доста неща, които един нормален фитнес ентусиаст може да научи от състезател.


На сцената и на улицата НЯМА кантар.


Теглото Ви е сумата гравитационна сила, която Вашето тяло оказва на земята. Никой не вижда числото и не се интересува от него. Вие не трябва да го правите също. Хората виждат само тялото, което може да изглежда по-добре при наличието на мускули.
Състезателите се наслаждават на малки промени в техния цялостен изглед, в тяхното представяне, радват се на успеха, който постигат малко по-малко и го виждат в огледалото. Кантарът никога не е причина за минорно настроение у тях, а и не трябва да бъде.Естетичните тела имат изненадващо високо тегло, тъй като са предимно мускулести. Съотношението тегло:обем що се отнася до мускули и мазнини е доста фрапиращо. Един килограм мускул изглежда компактен и стегнат, докато един килограм мазнина заема доста обем. Така че:


Спрете да гоните тегло

Доста хора са се вглъбили  само в сумата, която кантара показва, щом го настъпят. Голяма грешка - резултатите не трябва да се следят с кантар, а с огледало!  Целейки се към някакво определено число, което да се изобрази на кантара често заслепява хората и не им дава реална представа за това как изглеждат. Някой от тях дори гладуват с дни, за да видят точно определена сума, която везната да покаже.По-добър начин на мислене

Хората, които са се съсредоточили в загубата на тегло – ще го загубят, но без да изградят или да запазят вече изградената мускулатура. Също така ще забавят метаболизма си, а след това има огромна вероятност да върнат килограмите обратно. Резултатът е, че накрая числото,  което везната показва е възможно да е по-голямо от това, което е било в изходна позиция, а визията – по-малко мускулна тъкан и меко тяло… Нещо, което никой не желае!


 
Какво предлага СИЛА БГ?

На теория нещо доста просто, но на практика го получават само тези, които го желаят истински!

Ключовете към желаното тяло са няколко:

Търпение
Воля
Правилно трениране
Правилна суплементация

Хубавите тела се изграждат бавно. Не става за месец-два, този процес понякога може да отнеме години. Всичко, което Вие трябва да правите е да сте постоянни. Постоянно да се храните правилно, постоянно да тренирате правилно, постоянно да се възстановявате правилно.За целта са Ви нужни ключови хранителни добавки като протеин, ВСАА, креатин и глутамин.

Те няма да свършат работата вместо Вас, но ще Ви помогнат доста!


СИЛА БГ Тийм!.
Изгради тяло, което ще харесаш в огледалото!
33
.
00
лв.
138
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-04-07 | 18:39:54
Борис Димов
Дано статията достигне до повече хора, за да разберат каква е истината.Доста истина има казана тука!
2016-04-07 | 18:38:25
Владислав
Винаги се гледа огледалото, килограмите не са важни в този спорт.Важно е качеството ;)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Основното предимство на SUPER PUMP MAX пред другите подобни продукти е точната концентрация от съставки в научно доказана дозировка за максимален ефект. Добавени са и определени минерали, които служат като електролити и помагат на тялото за по-добро хидратиране по време на тренировка. Магнезий, калций, калий и натрий са ключови за този процес. Използвани са най-добрите форми на определени витамини от B – групата, които са съществени за енергийния метаболизъм, производството на нови клетки като червените кръвни клетки, които транспортират кислород до мускулите."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com