сила бг магазин
сила бг медия
»
»
4+ NUTRITION са вече тук!

4+ NUTRITION са вече тук!

4+ NUTRITON е нова италианска марка, претендираща, че развива модерна и успешна суплементарна концепция. От компанията твърдят, че отделят достатъчно внимание върху иновациите, проучването, проектирането и тестването на формулите си. В случай, че някой продукт не отговаря на техните високи стандарти, бива променян и подобряван, докато не покаже реални резултати в практиката. Именно тази тяхна стратегия тласна марката толкова успешно на световния пазар.
 
Относно съставките, в резюмето на компанията се изтъква, че използват само най-добрите източници и суровини, които могат да се открият в глобален мащаб. За да се избегнат евентуални рискове в производството, компанията държи в лабораториите, които използват, да не произвеждат никакви медикаменти. С други думи, 4+ NUTRITION не оставят нищо на случайността. Тази превантивна мякра прави продуктите на марката изключително подходящи за професионални спортисти, без те да имат повод за съмнения относно какво точно приемат. Всички лаборатории и сгради, които компанията използва, са лицензирани от Министерството на здравеопазването на Италия.


Дори жълтите неонови опаковки на продуктите са прозрачни, за да могат клиентите да виждат какво получават. 4+ NUTRITION са изградили една наистина широка и пълна гама от продукти, но сега ще насочим вниманието си само върху иновативните от тях – тези, които наистина впечатляват.

Iso + / Vegeterian е безкомпромисна протеинова матрица от изцяло растителен произход. Суплементът съдържа три висококачествени растителни източници – оризов, грахов и соев протеин изолат, а комбинацията помежду им прави крайния продукт с един наистина балансиран аминокиселинен профил и висока биологична стойност. Iso + / Vegeterian е подходящ за всички, които искат да увеличат дневния си прием на белтъчини и най-вече за тези от вас, които не консумират или консумират рядко животински продукти. Iso + / Vegeterian дори си има и предимства пред останалите протеинови пудри – висока усвояемост, 10 пъти по-високо съдържание на фибри, ниско съдържание на мазнини, както и пълната липса на холестерол. Да не забравяме и страхотния какаов вкус!

Кой каза, че протеинът не е за жени? Pro Sense + е отново изцяло растителна бленда от оризов, грахов и соев протеин, но формулата е създадена специално за жени. Освен чудесен шоколадов вкус, продуктът притежава и перфектен за женския организъм аминокиселинен профил, обогатен с л-карнитин, пребиотик, витамини, минерали и билкови екстракти. Всички тези характеристики правят Pro Sense + един наистина уникален суплемент.

CUT 4 HER + и CUT 4 HIM + са мощни фет бърнари, пригодени изцяло за женския и съответно мъжкия организъм. Техните специфични съставки правят формулите им оптимални по отношение на здравословното и максимално изгаряне на мазнини за всеки пол. Но това не е всичко! За най-претенциозните, компанията пуска на пазара и техни течни варианти - CUT 4 HER + liquid и CUT 4 HIM + liquid.

BCAA Hardcore + е формула, съдържаща верижноразклонените аминокиселини – левцин, изолевцин и валин. Това, което прави BCAA Hardcore + различен от останалите подобни продукти, е съотношението между аминокиселините от 4:1:1. За разлика от масово използваното 2:1:1 съотношение, което има изразен антикатаболен ефект, формулата на 4+ NUTRITION дава предимство на левцина, който стимулира мускулния растеж, благодарение на влиянието си върху мощния mTOR механизъм. Това прави BCAA Hardcore + чудесен избор за следтренировъчен суплемент и особено за тези от вас, които искат да увеличат мускулната си маса.

Всичко във 4+ NUTRITION се върти около числото четири. K POWER + представлява креатинова матрица, съдържаща четири от най-ефикасните форми на креатина, създавани някога – креатин монохидрат, креатин етил-естер, креатин малат и креатин пируват. Комбинацията им гарантира перфектна усвояемост,  повече синтезирана енергия, никакъв стомашен дискомфорт, липса на пренасищащ ефект и високи спортни резултати.

Deep Energy + е от така наречените intra-workout продукти, или иначе казано – предназначен за консумация по време на тренировка. Удобните флакони  с гел доставят изключително бързо и в достатъчно количество кофеин, витамин С, екстракт от жен шен и аргинин за да стимулират нервната система, да повишат силата, издръжливостта и напомпването на мускулите. Може да се консумира директно, а може и да го разтворите във водата си.

Накрая ще обърнем внимание на XTREME PUMP +. Продуктът представлява предтренировъчен азотен бустер, увеличаващ силата, издръжливостта и напомпването на мускулите. Това което го прави различен от повечето конкуренти е липсата на иновация. Точно така, когато говорим за бустери, често се спекулира със скрити съставки и патентовани формули, които понякога вместо да убеждават, будят съмнения. XTREME PUMP + не съдържа бленди с измислени имена, нито скрити съставки. Всичко, което бустерът съдържа го пише на етикета в напълно точни количества, а именно - аргинин AKG, креатин AKG, таурин, кофеин, бета аланин, глутамин, левцин, изолевцин, валин, тирозин, хистадин, тиамин, рибофлавин, магнезий, витамин В6, витамин С  и витарго въглехидрат. Само добре изследвани и доказали се в практиката съставки!
 
Е, това беше от нас, сега е ваш ред. Разгледайте пълната продуктова листа на 4+ NUTRITON и открийте най-подходящите за Вас продукти!
 
СИЛА БГ Тийм!
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

""Всеки трябва да изглежда така както му отива. Определено не мисля, че всички трябва да са сериозни и намръщени. На мен просто не ми отива да съм усмихнат, но има хора, които имат по различно излъчване, на които им отива. Но, примерно, Джейсън Стейтъм, който е световноизвестен, не съм видял да се усмихва в нито един от филмите, в които участва, но това не му пречи да се радва на голяма популярност в световен мащаб." - Лазар Ангелов"

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com