сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Антон Петров се завръща след три години прекъсване

Антон Петров се завръща след три години прекъсване

Единственият мач от файт картата по правилата на муай тай е на път да се превърне в част от кулминацията на вечерта на MAX FIGHT 48. Това е сблъсъкът между двамата световни шампиони Антон Петров и натурализираният италианец Кристиян Зае. Двубоят в категория до 70кг  ще се проведе в най-тежката версия на този спорт, в чийто правилник участват лакти и колене.

За Антон Петров мачът е завръщане към професионалния спорт след около 3 години прекъсване. Тайбоксьорът е добре познат на международния ринг, където има битки в престижни състезания като GLORY, I-1, двукратен носител е на световната титла по муай тай – тази през 2015-та при професионалистите в WMC, както и в организацията IFMA. Антон Петров е двукратен европейски шампион на IFMA, както и европейски при професионалистите в WMC.

38-годишният му опонент пък притежава внушителната визитка от 88 професионални двубоя, 57 победи, 18 от които с нокаут, 24 загуби и 7 равенства. Кристиян Зае е двукратен световен шампион на организациите WKN и WKF, шампион за кралската титла KAWILA в Тайланд, както и шампион на WPMF Полша.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"В проучване, публикувано в International Society of Sports Nutrition, изследователите съобщават, че суплементация с леуцитна киселина в комбинация със силови тренировки довела до покачване на най-малко 300 грама чиста мускулна маса без промяна в диетата и без промяна в контролната група, на която е дадено плацебо. Субектите, подложени на суплементиране докладвали и за подобрено възстановяване и намалена мускулна треска."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com