сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Arthroxon Plus от Scitec Nutrition

Arthroxon Plus от Scitec Nutrition


Arthroxon е хранителна добавка от добре познатите Scitec Nutrition, създадена специално, за да осигури подкрепа за здравето на ставите. С появата на продукта по-рано през тази годината, марката се погрижи да създаде добро впечатление и да създаде нова, по-подходяща опаковка в стила на Winter-X. Със своите тънки, заоблени контенейри, тези два продукта, подобно на Opti-T и Herbal W-X, се отличават с различен стил и визия. С тази нова опаковка, Scitec Nutrition дадоха начало на промяната на продуктовата си линия, а първият обновен продукт беше именно Arthroxon. Първоначално, той се предлагаше в кутия, а днес сме свидели на промяната в дизайна. Очаква се следващите формили, подложени на редизайн да бъдат Revex-16, Force-FX и T-360. 

Не знаем дали Scitec промениха мнението си или решиха да променят подхода, но факт е, че подобрената версия на продукта за здрави стави, а именно новият Arthroxon Plus ги връща към стилизирана фармацевтична кутия.

Новата версия на добавката не само връща Scitec към стандартното им представяне, но освен това се придържа до голяма степен към оригиналната формула на Arthroxon. От марката са избрали да се придържат към дозата от 5 капсули, като се увеличили съдържанието на патентованата смес до общо 82 мг и са добавили две нови съставки. Към всички шест компонента в оригиналната формула, включително глюкозамин, хиндроитин, колаген тип 2, хиалуронова киселина и MSM, са добавени още два - витамин С (60 мг) и манган (0,5 мг). Манган съдейства за правилно формиране на съединителната тъкан и поддържа здравето на костите, а витамин C участва в образуването на хрущялите, кръвоносните съдове, венците, зъбите и кожата.

Scitec Nutrition потвърдиха появата на Arthroxon Plus на пазара, а до няколко дни се очаква продъктъ да е достъпен в търгоската мрежа за крайни клиенти.

 

Препоръчани продукти за здрави стави
49
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Високите нива на тестостерон са пряко свързани с увеличаването на силата и мускулната маса. Колкото повече е свободният тестостерон в организма толкова по-висок е азотния баланс и се усвоявят повече белтъчини от мускулите, а впоследствие и подобрено възстановяване. Агресията и психическата мотивация в залата е по-висока, а това води до по-високи постижения."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com