сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Best of the best Liquid L-C

Best of the best Liquid L-C

Днес Л-карнитинът се предлага в най-различни форми – на таблетки, капсули, прах, напитки и др. Но безспорно най-ефективната му форма е течната. Предимствата ѝ пред останалите е, че се усвоява в по-голяма степен и много по-бързо.
 
Но на пазара има множество продукти и за обикновения потребител е трудно да се ориентира към най-качествените и изгодни предложения. Затова, ние от СИЛА БГ сравнихме и оценихме всички предлагани течни Л-карнитин-и.
 
Критериите по които оценихме суплементите са: 
  • милиграми л-карнитин в доза
  • допълнителни съставки (засилващи метаболизма)
  • вкусови качества
  • добавена захар / фруктоза
  • цена за доза

Взехме под внимание всеки един от тези критерии и оценихме достойно всеки продукт.

 

Liquid L-Carnitine + Chromium на EVERBUILD притежава 1500 мг л-карнитин в доза, към състава му са включени хром и витамини  В3, В5, В6 и В12. Хромът регулира нивата на кръвната захар и секрецията на инсулина, а витамините от група В са важни за обмяната на веществата. Притежава отличен портокалов вкус, без да има никаква добавена захар. И накрая, но не на последно място, цената му за доза възлиза на само 84 стотинки!
56 стотинки за 1000 мг

 

BIOTECH USA Liquid L-Carnitine + Chrome е за сега най-продаваният течен Л-карнитин. Той също съдържа хром, като има добавен и калций. Отново няма добавена захар, но това с което отстъпва е много ниското съдържанието на карнитин в доза – 1050 мг. Цената му за доза от 70 стотинки изглежда атрактивна, но това е заради ниското съдържанието на карнитин в нея – 1050 мг.
67 стотинки за 1000 мгMEX Carni-Shot има най-високо съдържание на карнитин в доза от всички продукти – цели 3500 мг. Добавени са и хром и екстракт от зелен чай. Отново не съдържа захар, но недостатъкът му е сравнително високата цена за доза – 2 лв.
58 стотинки за 1000 мг

 

Сравнително балансиран продукт и добър избор е AMIX CarniLine Pro Fitness 2000. Съдържа 2000 мг л-карнитин в доза и е обогатен с витамин В6 и биоперин, който има термогенен ефект. Предлага богат избор от вкусове и нулево съдържание на захар. Цената му за доза също изглежда балансирана – 1,70 лв.
85 стотинки за 1000 мг

 

SCITEC Carni-X Liquid 100 000 има добро съдържание на карнитин в доза – 2500 мг и добавка на витамин С. Цената му за доза възлиза на около 1,25 лв, но това което го прави непривлекателен е съдържанието на фруктоза. Макар и да не влияе на инсулина, тя е калорична точно толкова, колкото и захарта. А това е недопустимо за един продукт за горене на мазнините.
50 стотинки за 1000 мг
 
ТОП 5 на течните Л-каринитин-и на пазара:
 
1.     EVERBUILD Liquid L-Carnitine + Chromium
2.      MEX Carni-Shot
3.      BIOTECH USA Liquid L-Carnitine + Chrome
4.      AMIX CarniLine Pro Fitness 2000
5.      SCITEC Carni-X Liquid 100 000
 
Ето и цялата сравнителна таблица с 25 течни формули на общо 12 марки:
 
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Високите нива на тестостерон при тийнейджърите още повече съдействат за бързото натрупване на мускулна маса в тази възраст, което на практика обезсмисля употребата на каквито и да било хормонални продукти. Истината е да се използва на максимум собствения потенциал за растеж, преди да се премине към следващото ниво с хранителните добавки."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com