сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Бърз поглед към AdrenoCharge

Бърз поглед към AdrenoCharge

 
Днес ще обърнем внимание на последната новина, с която Gaspari зарадваха феновете още през миналата седмица, а именно предстоящата премиера на преформулирания стимулант AdrenoCharge. Добавката обещава да върне невероятното чувство, което си изпитал, когато за първи път си използвал стимулантна формула. Вече разполагаме и с официалното съдържание на етикета, така че нека го разгледаме.
 
Този път Gaspari дори не са направили опит да скрият някоя от съставките или детайлите във формулата на AdrenoCharge. Това, което прави този продукт уникален е прозрачното дозиране на всяка от петте активни съставки. Освен за съдържанието, етикетът ни дава информация за препоръчителния дневен прием, а именно три капсули на ден в продължение на 14 дни.


Това ни подсказва, че AdrenoCharge е готов да осигури истински пред-тренировъчен опит. Екипът на Gaspari даде сериозна заявка пред феновете си, като обяви, че този продукт ще промени представите им за стимулант.
 
Осатава да разберем дали новата формула действа ефективно. Надяваме се, че това ще стане още през следващия месец, когато се очаква  официалното пускане на AdrenoCharge в търговската мрежа.
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Аргинин има много добър профил на безопасност и досега не са отчетени токсични ефекти от употребата му. От гледна точка на бодибилдинга, Аргинин намира огромно приложение в така популярните напоследък предтренировъчни „азотни бустери“. Ползата от Аргинин в подобни предтренировъчни миксове се изразява в това, че той повишава кръвоснабдяването, а от там на лице е по-доброто напомпване и транспорт на хранителни вещества и микроелементи: витамини и минерали, аминокиселини, креатин и др."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com