сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Capsugels – иновация в капсулирането!

Capsugels – иновация в капсулирането!

Capsugels са най-новите капсули, които се произвеждат с твърда повърхност и течен състав, по специална технология за капсулиране на течно и гелообразно(пастообразно) съдържание в маслена фаза.

Обръщаме внимание на този революционен продукт, защото capsugels технологията е най-разпространеният начин за прием на хранителни добавки и лекарствени продукти.

Представляват иновативна форма, която доставя на организма разнообразни хранителни вещества. Това е най-сигурният и шорокоразпространен начин за приемане на лекарства и хранителни добавки.
Ние подкрепяме сигурността и високата ефикасност и затова ще Ви запознаем по-тясно с лидерите в тази индустрия.

Има няколко основни вида капсули, познати на широката аудитория:

Vcaps Капсули
Първото поколение капсули за здраве и хранене.Vcaps® капсулите са първото поколение вегетариански капсули, отговарящи на нуждите на голяма част от потребителите. Притежават редица сертификати от вегетариански и вегански дружества, този продукт има всички свойства, исискани от  крайния потребител. Привлекателен начин да се задоволят нуждите на една важна нарастваща група потребители, посочени като вегани или вегетарианци.

Vcaps капсулитене са генетично модифицирани организми, не са обект на ГМО и не съдържат глутен или консерванти - продукт с чист състав.


 
Vcaps Plus капсулиКапсулите Vcaps® Plus предлагат същите великолепни ползи като капсулите Vcaps® .
Тяхната блестяща повърхност подсилва усещането за "по-висока" способност за поглъщане и те се разтварят точно както желатина.

Направени са само от два компонента: растителна HPMC и вода. Те са вегетариански и са изработени само от органични съставки. Капсулите Vcaps Plus притежават сертификати, доказващи свойствата им сред вегетарианци и вегани.


 
Plantcaps КапсулиКапсулата Plantcaps® - вегетарианска капсула, произведена от пулулан - естествено ферментирала от тапиока - за един по-здравословен начин на живот в световен мащаб! Капсулите Plantcaps са иновативен продукт с доказани съставки, без нишесте, готови да задоволят дори най-претенциозните потребители.


Капсулите Plantcaps осигуряват превъзходен баланс на производителност и чистота с една едничка цел - здравословен начин на живот на потребителите, които търсят естествено здравословни качества в продуктите, които купуват.


 
Licaps течни капсулиCapsugel - Licaps - течни капсули,  напълнени с течност, отговорни за формулирането на нови съединения с подобрена функционалност. Тази иновация е създадена специално за да подобри бионаличността и  да направи възможно комбинирането на различни продукти в едно.

Тези капсули поставят съвсем нова ера в течното капсулиране.
Имат технологията Licaps Fusion, която използва серия от най-съвременни подобрения в пълненето на капсулите, за да осигурят висока защита и бързо освобождаване в организма на крайния потребител.


 
DUOCAP пълни капсулиDUOCAP е патентована система за доставка на капсула в капсула, която идеално е подходяща за комбинация на продукти с двойно освобождаване. Тази система включва предварително поставена напълнена по-малка капсула в същата, но по-голяма. Това предлага многобройни възможности и широк спектър за формулиране и проектиране на разнообразни продукти.

Технологията DUOCAP улеснява изпълнението на няколко цели, важни за крайния потребител:
  • Формулиране на комбинирани продукти или двойно отделяне на дадена съставка
  • Осигуряване на няколко начина за освобождаване

Освен всичко това, Capsugels могат да бъдат брандирани по избор на клиента, за да може крайния потребител да бъде максимално улеснен в разпознаването на капсулите.

Capsugel е част от Pfizer  - водеща иновативна биофармацевтична компания на световно ниво, с лидерски позиции от над 150 години. Pfizer използва достиженията на науката и глобалните си ресурси, които улесняват и подобряват живота на хората.

Създателите на Capsugel технологията вярват, че надеждният дизайн на продукта е от ключово значение за успешното усъвършенстване на съединенията и води до цялостна скорост и разпространение на пазара. Всяка молекула представлява своя набор от предизвикателства и е най-модерната технология, която позволява създаването на правилен дизайн и решение за всяко химично съединение - Съчетание от наука, инжинерство и правилно формулиране.В Capsugel са успоредно разработени допълнителни технологии, които да възспират злоупотребите и фалшификациите, както и да покрият всички изисквания за формулиране. С тази иновация се слага край на всички продукти и капсули с неясен произход и ненадеждни източници.Технологията на капсуловане щади организма и гарантира всички здравословни фактори, които са му нужни:

  • Бързо дейсвтие с висока ефективност
  • Натурални съставки
  • Доказани действия
 
Характеристики:

  • Натурални съставки – технологията на Capsugel гарантира състава на капсулата – изцяло чист продукт, без докавени компоненти, запазени биологични качества, чист, 100% свеж продукт, който не съдържа ГМО и не е опасно за здравето. В Capsugelsняма консерванти, а допълнително добавените вещества и съставки са значително по-малко, за разлика от праховите таблетки. Без добавени химически обработки. Празните капсули се произвеждат от рибен желатин, нямат вкус и мирис, не дразнят стомаха и имат добра поносимост.

  • Доказани действия – научно доказано, течните съставки в капсугел формулата, се усвояват 3 пъти по-бързо от обикновените таблетки и 2 пъти по-лесно от другите капсули с прахообразно съдържание. Точно това бързо усвояване е ключово за капсугел продуктите и спомага добрите резултати.

  • Сигурност и гаранция за качество – Capsugel са създадени по патентована технология. Вакуумното запечатване на продукта дава сигурност и гаранция на крайния потребител, че съдържанието, което се намира вътре е това, което е заводски описано. Капсулите не могат да бъдат многократно запечатвани и отпечатвани, което също придава сигурност за продукта и съдържанието му. По този начин съставките са предпазени от окисляване и овлажняване, а консуматорът е защитен и гантирано приема чист, законен и безопасен продукт.

Мултидисциплинарните екипи по проекта – състоящи се от инжинери, химици, биолози, математици и фармацевти, предлагат уникални перспективи за програмите, разработващи лекарствата.Те се оказват изключително ефективни при разкриването и оценката на ключовите проблеми и предизвикателства, свързани с целевите групи.

Capsugel създаде твоята хранителна добавка под формата на капсули - за да не се притесняваш от здравословните проблеми, които могат да възникнат в следствие на суплементарния прием!

Виж новото лице на добавките с технологията Capsugel!
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Нощният протеин в бяло на Muscle Pharm ще ви предложи 25 грама бавноусвоим протеин на приемлива цена. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com