сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Денис Гусев-руският шампион!

Денис Гусев-руският шампион!

Остават броени дни до пристигането в България, на руският шампион по бодибилдинг Денис Гусев. Той ще посети страната ни, по специална покана на SILABG.COM, за да открие втория ни магазин във Варна, както и да проведе безплатен семинар, на тема „Топ суплементи по време и след състезание”. Не пропускайте възможността да се запознаете с именития бодибилдър, както и да присъствате на откритата му тренировка.

Всичко това ще се състои на 18.10.2021г, а програмата за този специален ден, ще бъде следната:

Откриване на втория магазин на SILABG.COM във Варна:

18.10.2021г
12.00ч
Ул. „Студентска” 7

Възможност за среща, снимки и автографи в магазин SILABG.COM Варна 1:

18.10.2021г
15.00ч
ул. „Любен Каравелов“ 21

Семинар и открита тренировка

18.10.2021г
17.00ч
Fitness Line бул. „Сливница“ 201Денис Гусев е първия спортист, в историята на Русия, който е печелил 3 професионални турнира в IFBB Pro League в категорията Men's Physique Pro. Това го нарежда сред едни от най-успешните и известни бодибилдъри в света.

Роден е в град Тихорецк, Русия, а първото му състезание е в отбора на училището по лека атлетика на 10 -годишна възраст. Това запалва увлечението му към спорта и той започва все по-усилено да чете за правилното хранене и тренировки.

На 26 години, Денис се мести в Москва и продължава усилено да гради кариерата си. Успява да си намери работа като личен треньор, а свободното си време продължава да извайва тялото си. Лека по лека, Денис започва кариерата си като фитнес модел и не след дълго, става един от най-успешните в бранша.

На 31 години, Денис Гусев се явява на първото си състезание и макар да не печели, по никакъв начин това не го пречупва. През 2013 година се явява на Регионалната отворена купа на Москва и безапелационно грабва титлата в своята категория.От тук нататък следват само успехи и не след дълго, той взима и своята профи карта. Макар и успешен спортист, Денис Гусев не спира да се учи и през 2014г решава да продължи образованието си, като завършва Московския държавен университет по икономика, статистика и информатика (MESI), специалност аналитична икономика.

Денис Гусов няма търпение да се срещне с българските си почитатели и да сподели опита, натрупан през годините. За това не пропускайте тази чудесна възможност и заповядайте, на някое от събитията, които SILABG.COM е организирал за вас.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
120
.
00
лв.
90
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Диетата според кръвната група представлява възстановяване на естествения генетичен ритъм. Тя е ефективна, защото можете да следвате ясен, логичен и научно обоснован план, основаващ се на клетъчния ви профил."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com