сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Detonate XT – подобрена версия на легендарния Detonate

Detonate XT – подобрена версия на легендарния Detonate


Както наскоро споменахме, Gaspari Nutrition са готови да пуснат на пазара новата овкусена карнитинова добавка Carnipure до края на месеца. Оказва се, че това не е всичко и от бранда планират да изтрелят още четири, вълнуващи нови продукти, които се очаква да бъдат в магазините през следващите шест седмици. Единият от тях е Carnipure, а Anavite е продукт на прах, алтернатива на вече съществуващия вариант на капсули, предназначен основно за австралийския пазар. Заслужава си да споменем, че вкусната мултивитаминна добавка няма да бъде със същата формула както австралийския вариант.

Третата добавка, за която разполагаме с информация е подобрена формула на легендарния фет бърнът на Gaspari - Detonate. Все още не знаем нищо за четвъртия продукт, но можем да се обзаложим, че големият хит от всички нови формули ще бъде именно подобренята формула за изгаряне на мазнини, наречена Detonate XT. Очаква се той да бъде достъпен в търговската мрежа в началото на 2014 година.
 

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Теоретично е възможно да приготвите здравословни пържени картофи, ако ги изпържите в органично, нерафинирано, студено пресовано кокосово олио. Заради високия му процент на наситени мастни киселини, кокосовото олио е изключително стабилно и не се променя при термична обработка. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com