сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Джоана Нуамеруе с участие на MAX FIGHT 50!

Джоана Нуамеруе с участие на MAX FIGHT 50!

На ринга се качва една от най-атрактивните представителки на женския бокс у нас и бивша таекуондистка Джоана Нуамеруе. Джоана, чийто прозвище е JoJo всъщност влезе в професионалния бокс през 2019-та година, като до момента има 4 победи и нито една загуба на професионалния ринг. Неин опонент с две победи в професионалния бокс ще бъде Нана Докадзе от Грузия.

Джоана Нуамеруе обаче има 13-годишен опит в таекуондо, под наставленията на опитния треньор Красимир Гергинов и е вицесветовна шампионка по савате. Спортът е не само част от живота на JoJo, но и част от живота на цялото и семейство. Брат на африканската перла е световният и европейски шампион по таекуондо и кикбокс Дюк Нуамеруе, с когото Джоана често участва в музикални клипове, каскадьорски и бойни сцени в киното.

Джоана и Дюк са потомци на смесен брак между баща нигериец и майка българка, които също са част от различни спортове - футбол и хандбал.
Боксьорката, която танцува и има дузини модни фотосесии, се гордее със своята полуафриканска кръв. Заедно с брат си често играе дублиращи роли, както и менажират парти клуб.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Ще цитираме едно от скорошните изследвания, в което шест жени с наднормено тегло в продължение на 8 седмици 2 пъти дневно приемат по 25 мг форсколин (капсули с 10% стандартизиран екстракт от форсколин). В края на изследването участничките били изгубили приблизително 5 килограма от общото си тегло и намалили процента телесни мазнини с около 8%. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com