сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

Когато се спомене за хранителни добавки, първата асоциация на фитнес маниаците винаги е свързана с нещо от САЩ. Американските марки толкова много са завладяли съзнанието на трениращите, че за да изпъкне някоя марка за хранителни добавки от Европа до скоро изглеждаше много трудно. В последните 2-3 години обаче тази тенденция започва да се променя. Фирмите от Европа за хранителни добавки все повече започват да печелят почитатели с много високото си качество и атрактивни цени. 

Първоначалните продукти на всяка фирма от Стария континент бяха в повечето случаи основни за бодибилдинга – протеин, креатин, глутамин.

С течение на времето обаче започнаха да се появяват и креатинови матрици, предтренировъчни пъмп продукти, хардкор тестостеронови суплементи, all-in-one добавки и още много други. Някои от тези добавки дори успяват да преборят в предпочитанията на клиентите доказали се продукти като BSN NO-Xplode, Optimum Gold Standard и други.

Особено внимание заслужава да се споменат фирми като PHD (отличаващи се с много високо качество на протеините), PEAK (много голямо разнообразие от продукти, като особено внимание заслужават предтренировъчните им продукти), Olimp, Reflex, Revolutions (специализирала се в производството на уникални сами по себе си продукти от хард категорията).

 

СИЛА БГ ТИЙМ

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-09-29 | 01:01:01
Kris
искам да попитам кога ще пуснете WIRED на PhD?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Според фитнес специалистът Алън Арагон, най-доброто време за чийт меню е след тренировка. Така ще увеличите вероятността въглехидратите и другите му хранителни стойности да бъдат усвоени от мускулите, вместо да се складират като мазнини. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com