сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Фармацевтично чистите продукти от EVERBUILD- Pure Series

Фармацевтично чистите продукти от EVERBUILD- Pure Series

Често при избор на продукт със специално предназначение, като комплексите за преди и след тренировка се стараем да намерим най-добре дозирания такъв без да си купуваме нещо излишно. Проблема обаче е ,че голяма част от производителите в индустрията слагат филери или така наречените пълнежи.
Когато говорим за търговия и печалба винаги ще има изпечени търговци и производители, които ще се оптитат да ви продадат продукт в който са вложени евтини активни съставки и едва шепа ценни и качествени такива на редовна или по-висока цена.

Примери:
1. Разглеждаме предтренировъчен продукт с патентована формула в която има куп екзотични и ценни активни съставки. Ала тази, която намираме на първо място в състава ще е активната съставка, която е в най-голямо количество и така колкото повече се отдалечаваме, толкова по-малко ще е активното вещество. По този начин производителя може да ви сложи креатин монохидрат на първо място, а на второ аргинин и трето агматин. Какво лошо ? Това са отлични активни съставки. - Ще си кажете вие. Да така е. Съгласни сме напълно, но ако блендата е от 5 грама, то съвсем законно производителя може да е сложи 4.5 креатин, 400 мг аргинин и 100 мг агматин. Не ни разбирайте погрешно. Креатина не е лоша суровина и редица пъти сме ви казвали ,че е един от най-ценните суплементи, ала в никакъв случай не е скъп. Особено, ако говорим за монохидрат. По този начин производителя може да Ви „преметне” с висока цена за комплексен продукт, който всъщност си е 90% евтина активна съставка, която в случая се явява филер.


2. Най-често злоупотребата, която срещаме с гейнъри, азотни бустери и специфични напитки е високото съдържание на глюкоза. Тя може да е изписана по различни начини, ала ефекта от активното вещество ще е аналогичен. Често попадаме на продукти , които в началото в състава си имат голямо количество декстроза, глюкозни полимери или малтодекстрин. Производителя може да ги промотира, като бързи въглехидрати стимулиращи инсулина и възстановяваването. Ние нямаме нищо против това, ако обаче важните активни съставки са с посочено количество и то отговаря на търсената цена.

3. Както посочихме в случай едно, често можем да попаднем на по-евтини суровини. Това не означава обаче ,че блендата трябва да е скрита. Виждаме доста продукти , където черно на бяло си пише, че в състава присъстват аминокиселини, които не са най-ценните за един потребител. Аланина е една такава аминокиселина, която се класифицира, като белтъчина, ала реално няма голяма употреба около тренировка. Лизина в прекомерни количества също. Този подход се нарича Aminospiking и сме го виждали в редица водещи производители. Излиза, че на някои производители им е по-евтино да сложат в пудрата си аланин и лизин, отколкото суроватъчен протеин изолат. Тук важи и подмяната на протеинови пудри. Купувате си суроватъчен протеин, ала в ситния текст виждате,че сте си купили суроватъчен конценрат със соев изолат и пшеничен изолат. Отново, нямаме нищо против добавянето на конкретни аминокиселини или пък по-специфични, макар и по-слаби протеини, ала когато това се прави на гърба на потребителя и се търси по-висока цена, малко ни изкарва извън нерви.Как да предотвратим това ?
Решенията са много. Най-лесно е просто да избягваме продукти със скрити бленди (тези, които пишат какво слагат, но не и от кое по колко). Друго решение обаче е персонално подсилване на продуктите с конкретни активни съставки или изцяло персонален подход при съставянето на продукти.
Едно такова решение предлага и производителя Everbuild , чиято гама продължаваме да зареждаме. Отскоро предлагаме и Pure серията на производителя, която е максимално изчистена и предлага най-ценните активни съставки влагани в околотренировъчните и по-специфичните продукти.

Примери:
Вместо да си купим азотен бустер си създаваме собствен такъв:
Аргинин Алфа Кето глутарат ИЛИ Цитрулин малат за висок азотен оксид, напомпване и издръжливост.


Съставките без , които предтренировъчни продукт няма как да се класифицира, като азотен бустер.

Ако пием по 3 грама от коя да е от активните съставки ще имаме аналогична или далеч по-силна доза от повечето предтренировъчни на пазара. По-важното е ,че в случая имаме 66-67 дози в разфасовка.
Добавяме креатин , които ще си купим отделно и таблета кофеин или друг стимулант, като йохимбе, зелен чай и воала. Имаме предтренировъчен продукт, който при умерени тренировки може да ни стигне за над 3 месеца. Въпросните не са скъпи суплементи и няма и нужда да се пият в големи дозировки.

Вместо да си купим тестостеронов бустер:
Купуваме си чиста д-аспарагинова киселина, която се е доказала с редица клинични изследвания в повишаването на тестостерона. С цикличен прием подобна разфасовка ще ни е за 3 или повече месеца. Който иска синергичен ефект винаги може да види стаковете с нея или да добави чай от трибулус, витамин Д или подсили диетата си.


Вместо да си купуваме следтренировъчен комплекс, просто добавете 3-5 грама леуцин към протеиновата пудра. Подсилете белтъчния синтез и бъдете готов за утрешната тренировка на 110%.За тези от вас, които пък нямат протеинова пудра или искат оптимум , то наблегнете на целия верижно разклонен комплекс (който се предлага и в овкусен вариант).


Вместо да си купувате карнитин на капсули, който е в пъти оскъпен заради процеса на капсуловане си вземете чиста пудра карнитин с цели 200 дози от грам. Лесно може да му добавите термогенен комплекс или за по-семпа.


Карнитина може да се добави и към предтренировъчен комплекс за онези, които искат здрава тренировка, ала търсят и се фокусират над релеф.
Ако пък искате да оптимизирате предтренировъчен комплекс или доза кофеин, то добавте таурин!
Отлична добавка към предтренировъчната формула за онези, които искат по-плътен ефект, качествена хидратация на мускула превенция от крампи и носеща допълнителен тонус добавете таурин, който е цели 100 дози.


Подобен подход е не само по-добър от гледна точка на това, че с по-малко пари си взимате повече активни съставки, ами дори и по-здравословен.

Да, точно така!
В изброените горе пудри няма оцветители, подсладители, овкусители или синтетични подобрители на вкуса. Те са чисти суровини и на 100 грама продукт имате 100 грама активно вещество.Не случайно от евърбилд са избрали това име за серията си.


Не се надявайте някой да създаде най-добрата и чиста пудра за Вас и проявете креативност създавайки свой собствен продукт.
 
EVERBUILD PURE SERIES
40
.
00
лв.
40
.
00
лв.
32
.
00
лв.
45
.
00
лв.
22
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-10-11 | 16:05:45
Борис Николов
Отлично решение, ако търсим чисти продукти, без добавени евтини пълнители. Вече се възползвах от BCAA-то и алкара, останах много доволен и със сигурност ще повторя.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
22
.
00
лв.
45
.
00
лв.
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Какво трябва да гледаме, когато си избираме протеинови барове? Съдържанието на белтъчини в една вафла да е около 30 грама (съвсем скоро на пазара ще има и барове с цели 50 грама протеин). Захарите да не са повече от 10-12 грама. В източниците на протеин на етикета Суроватъчният протеин (Whey Protein) да бъде изписан на първо място. По възможност да има добавени омега мастни киселини (omega-3, omega 3-6-9). Да има също така поне 4-5 грама фибри."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com