сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Фитнесите отварят на 01.02!

Фитнесите отварят на 01.02!

През уикенда медиите потвърдиха новината, с която СИЛА БГ още в петък зарадва ексклузивно своите клиенти, а имено, че след проведена среща между Българската асоциация за здраве и фитнес (БАЗФ) и Министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, е взето решение фитнес залите да стартират отново работа на 01.02.2021г.

"Ясно, точно и категорично се разбрахме, че фитнесите ще отворят на 1 февруари. Лесно се споразумяхме, министърът прие всички наши аргументи", каза Петър Ангелов, който е управител на "Атлетик фитнес".

По думите му, след като фитнесите подновят работа пълноценно, в сила ще останат мерките, въведени миналото лято за спазване на дистанция, дезинфекция и носене на маски до входа на центровете.

При затягането на мерките преди близо два месеца здравните власти аргументираха затварянето на фитнесите с това, че заради високата физическа активност, се отделят голямо количество вируси, ако даден човек е носител. В този контекст и спазването на дистанция не играело голяма роля, имайки и предвид, че фитнесите са закрити пространства.

Пред медиите Петър Ангелов изтъква, че фитнесите помагат на хората да са в добро здраве, което е от полза за здравната система.

По материали на „Сега” и „Дневник”:

https://segabg.com/node/169298

https://www.dnevnik.bg/sport/2021/01/22/4166506_kostadin_angelov_e_obeshtal_fitnesite_da_otvoriat_na_1/?fbclid=IwAR0W-zhn6Xhx8P0lTpHKnfYMGe2PFIkc6l6gBEm4Zag3zfuWo3T9d37QZxo


СИЛА БГ Тийм!
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"HMB добавките често се комбинират със суроватъчен протеин, глутамин, креатин и въглехидрати. HMB с други добавки действително ще има положителен ефект. Например креатинът ще ви даде повече сила да тренирате по-тежко, а HMB ще сведе до минимум увреждането на мускулите и времето за възстановяване."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com