сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Формулата на Iron Test в процес на разработка

Формулата на Iron Test в процес на разработка

 
Още преди Muscle Pharm официално да пуснат продуктовата линия с подписа на Арнолд Шварценегер, бодибилдинг иконата разкри някои детайли около партньорството, а също какво могат да очакват феновете от това сътрудничество. В съобщение беше потвърдено, че новата линия ще обединява седем или осем продукта. Първоначално, снимките на продуктовата серия ни оставиха с  впечатлението, че продуктите ще бъдат осем, но след като се вгледахме по-внимателно забелязахме, че всъщност два от продуктите са просто различни разфасовки на една и съща формула - Iron Cuts 90 капсули и 120 капсули. Останалите продукти, които вече се радват на огромен интерес и популярност от страна на феновете са: креатиновата формула Iron CRE3, пред-тренировъчният Iron Pump, суроватъчен протеин Iron Whey, формулата за подобряване на съня Iron Dream, комплексната матрица Iron Mass и мултивитаминната добавка Iron Pack.
 
Все пак, Muscle Pharm наистина са планирали и осми продукт в рамките на Arnold серията. В момента, той е само в начален етап на развитие, а по неофициални данни името му ще бъде Iron Test. Въпреки, че липсва официална информация за етикета на новата формула, повечето предположения са, че това ще бъде тестостеронов бустер. На тази мисъл ни навежда не само името на продукта, но и факта, че това е една от малкото категории, които Arnold серията не покрива до момента. Очакванията са, че Iron Test ще бъде комбинация от съставки за увеличаване на тестостерона и съставки с анти-естрогенно действие. 
 
Компанията все още не е обявила датата, на която ще пусне новия продукт на пазара , но феновете на бранда вече тръпнат в очакване на повече детайли около съдържанието му.

 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Яйчния протеин стимулира мускулния разтеж и е демонстрирал повишаване на синтезата на мускулен протеин в редица изследвания. Тези ефекти най-вероятно се дължат на високата коцентрация на аминокиселината левцин – приблизително 9%. Левцина е основна аминокиселина отговорна за стимулиране на синтезата на мускулен протеин след всяко хранене. Единствения протеинов източник, който съдържа повече левцин от яйцата е суроватката."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com