сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Георги: Моето най-силно постижение !

Георги: Моето най-силно постижение !

Всичко започна неочаквано. През лятото на 2008 година един приятел (на когото и до ден днешен се възхищавам и когото считам за идол), ме въведе в желязната игра и ми показа някои основни упражнения за различните мускулни групи. Лятото тренирах с програмата, която той ми бе изготвил. За жалост след започване на учебната година се отказах от тренировките. Това се повтори и през 2009г. Всичко бе постарому, докато през лятото на 2010г. не се заинтересувах повече от бодибилдинга. Стремежът ми да се справям, колкото се може по-добре във всяко едно начинание ме, подтикна да чета различни статии. Четях по много и каквото намеря – най- вече за упражнения и за човешкото тяло. Всеки път научавах нещо ново, опитвах се да го приложа във фитнеса, но всичко това бе с променлив успех. На моменти ми беше доста трудно, нямаше кого да попитам как да тренирам и на моменти съм бил на ръба да се откажа. Когато започнах да се интересувам по – задълбочено от начина на изпълнение на упражненията разбрах, че правя повечето неща грешно. До момента още правя много упражнения грешно, всъщност не съм перфектен в нито едно, но постоянно търся начини да се подобря.

До лятото на 2011г. бях изчел доста статии за пълноценното хранене и за това как да се конструира една диета, но истината беше, че ме мързеше да си изготвя такава. Един ден просто седнах и се опитах да си изготвя хранителен режим, но не успях и се отказах ядосан. Цяла седмица прекарах в допълнително четене за нутрицията и накрая си изготвих равномерно балансирана диета. От изключителна помощ ми беше сайта на Scooby1961 – известен потребител в YouTube със своите съвети относно нутриция и техниката на упражненията. Вдъхновен от него започнах да спазвам стриктна диета и да претеглям всяка храна, която ядях. Същият човек е и голям защитник на кардиото. Правех по 45мин. монотонно кардио на ден(бягане), в резултат на което успях да снижа подкожните си мазнини до 8% при 74кг. Накрая на лятото гръдната ми обиколка беше 102см, ръцете ми бяха 32.5 см а бедрата 53см. Спрях да правя кардио, но за сметка на това се фокусирах на силовите изпълнения. Сега гръдната ми обиколка е 106.5 см., бедрата – 56, мишниците-34, тежа 75кг. с 9% подкожни мазнини.За най-добър помощник в тренировките намирам креатина, който комбинирам с Витамин B6 комплекс и ZMA. Според мен обаче най – силният помощник си остава добрата мотивация и постоянството. От въпросното лято не съм отсъствал от залата за повече от една седмица (с изключение на тази, в която се разболях от грип). Моите гурута са хора като Арнолд Шварценегер, Лу Феригно, Франк Зейн, Серхио Олива, Стийв Рийвс, постигнали всичко с много труд и без информацията, която имаме ние сега наготово. Целта ми е да постигна тяло с добри пропорции и да се справям добре в силовите изпълнения. За мен най-голямото постижение няма, граници не си поставям и винаги се стремя да дам всичко от себе си. Построих ежедневието си около тренировките и съветвам всички, които са достатъчно отдадени на спорта да го направят. Не смятам някога да спирам да тренирам!

Пожелавам успех на всички участници!

СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Топ продукти за интензивна тренировка
30
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"DHEA може да помогне в предотвратяване на повишаването на телесните мазнини. Той винаги има такъв ефект върху животните - и то доста голям. Докато изследването при млади мъже показва, че ежедневни дози от 1600 милиграма DHEA значително намалява нивата на телесни мазнини, макар последвалите проучвания да не успяват да потвърдят това откритие."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com