сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Георги: Моето най-силно постижение !

Георги: Моето най-силно постижение !

Всичко започна неочаквано. През лятото на 2008 година един приятел (на когото и до ден днешен се възхищавам и когото считам за идол), ме въведе в желязната игра и ми показа някои основни упражнения за различните мускулни групи. Лятото тренирах с програмата, която той ми бе изготвил. За жалост след започване на учебната година се отказах от тренировките. Това се повтори и през 2009г. Всичко бе постарому, докато през лятото на 2010г. не се заинтересувах повече от бодибилдинга. Стремежът ми да се справям, колкото се може по-добре във всяко едно начинание ме, подтикна да чета различни статии. Четях по много и каквото намеря – най- вече за упражнения и за човешкото тяло. Всеки път научавах нещо ново, опитвах се да го приложа във фитнеса, но всичко това бе с променлив успех. На моменти ми беше доста трудно, нямаше кого да попитам как да тренирам и на моменти съм бил на ръба да се откажа. Когато започнах да се интересувам по – задълбочено от начина на изпълнение на упражненията разбрах, че правя повечето неща грешно. До момента още правя много упражнения грешно, всъщност не съм перфектен в нито едно, но постоянно търся начини да се подобря.

До лятото на 2011г. бях изчел доста статии за пълноценното хранене и за това как да се конструира една диета, но истината беше, че ме мързеше да си изготвя такава. Един ден просто седнах и се опитах да си изготвя хранителен режим, но не успях и се отказах ядосан. Цяла седмица прекарах в допълнително четене за нутрицията и накрая си изготвих равномерно балансирана диета. От изключителна помощ ми беше сайта на Scooby1961 – известен потребител в YouTube със своите съвети относно нутриция и техниката на упражненията. Вдъхновен от него започнах да спазвам стриктна диета и да претеглям всяка храна, която ядях. Същият човек е и голям защитник на кардиото. Правех по 45мин. монотонно кардио на ден(бягане), в резултат на което успях да снижа подкожните си мазнини до 8% при 74кг. Накрая на лятото гръдната ми обиколка беше 102см, ръцете ми бяха 32.5 см а бедрата 53см. Спрях да правя кардио, но за сметка на това се фокусирах на силовите изпълнения. Сега гръдната ми обиколка е 106.5 см., бедрата – 56, мишниците-34, тежа 75кг. с 9% подкожни мазнини.За най-добър помощник в тренировките намирам креатина, който комбинирам с Витамин B6 комплекс и ZMA. Според мен обаче най – силният помощник си остава добрата мотивация и постоянството. От въпросното лято не съм отсъствал от залата за повече от една седмица (с изключение на тази, в която се разболях от грип). Моите гурута са хора като Арнолд Шварценегер, Лу Феригно, Франк Зейн, Серхио Олива, Стийв Рийвс, постигнали всичко с много труд и без информацията, която имаме ние сега наготово. Целта ми е да постигна тяло с добри пропорции и да се справям добре в силовите изпълнения. За мен най-голямото постижение няма, граници не си поставям и винаги се стремя да дам всичко от себе си. Построих ежедневието си около тренировките и съветвам всички, които са достатъчно отдадени на спорта да го направят. Не смятам някога да спирам да тренирам!

Пожелавам успех на всички участници!

СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Топ продукти за интензивна тренировка
40
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Синтолът не гради мускул – той предизвиква възпаление на мястото на инжектиране, което причинява издуване и боли доста. Няма да видите човек, чийто мускули в естествено състояние да изглеждат така, както ги прави да изглеждат синтола. Представете си 50 сантиметров бицепс и предмишница, която изглежда като на петокласник в сравнение с него."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com