сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Glutamine-XS - ново попълнение в Signature Series на Рони Колман!

Glutamine-XS - ново попълнение в Signature Series на Рони Колман!

 
С трите нови добавки, Amino Tone, King-Mass и Beta-Stim, които планира да пусне на пазара през следващите няколко месеца, Рони Колман успя да предложи нещо извън неговите сложни форми. Най-новият продукт в Signature Series на осемкратния Мистър Олимпия е озаглавен Glutamine-XS.
 
Както може би се досещате от името, подобно на индивидуалната креатинова формула на Рони, Glutamine-XS е подходящия ежедневен глутаминов продукт, който осигурява 60 дози мощна възстановяваща смес. Glutamine-XS е чист, сертифициран продукт без филъри и оцветители, който предпазва мускулната тъкан, съкращава периода за възстановяване след интензивни тренировки и същевременно стимулира мускулния растеж.

Въпреки, че тази добавка не е толкова вълнуваща, колкото другите три, планирани като част от серията, тя определено ще покрие нуждите на верните фенове на Рони, особено тези, които вече използват глутамин.

Топ продукти на Ronnie Coleman
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Клетките в организма са подложени на атака от опасни молекули наречени свободни радикали. Това са остатъчни продукти при метаболизма. Имат електричен заряд и са способни да унищожат структурата и функциите на клетките. Освен това, човек постоянно приема свободни радикали от въздуха, който вдишва под формата на токсини и замърсители. Ефектът от тези вреди не се усеща веднага, но в един момент риска от травми на нервната система, ставите, вътрешните органи и кръвните тела става сериозен."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com