сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Glutamine-XS - ново попълнение в Signature Series на Рони Колман!

Glutamine-XS - ново попълнение в Signature Series на Рони Колман!

 
С трите нови добавки, Amino Tone, King-Mass и Beta-Stim, които планира да пусне на пазара през следващите няколко месеца, Рони Колман успя да предложи нещо извън неговите сложни форми. Най-новият продукт в Signature Series на осемкратния Мистър Олимпия е озаглавен Glutamine-XS.
 
Както може би се досещате от името, подобно на индивидуалната креатинова формула на Рони, Glutamine-XS е подходящия ежедневен глутаминов продукт, който осигурява 60 дози мощна възстановяваща смес. Glutamine-XS е чист, сертифициран продукт без филъри и оцветители, който предпазва мускулната тъкан, съкращава периода за възстановяване след интензивни тренировки и същевременно стимулира мускулния растеж.

Въпреки, че тази добавка не е толкова вълнуваща, колкото другите три, планирани като част от серията, тя определено ще покрие нуждите на верните фенове на Рони, особено тези, които вече използват глутамин.

Топ продукти на Ronnie Coleman
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Карането на колело е популярна форма на аеробно упражнение, което укрепва сърдечносъдовата система и извайва горните мускули на краката."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com