сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Иван: Моето най-силно постижение !

Иван: Моето най-силно постижение !

Вторият участник в нашата игра се казва Иван Иванов. Той е на 24 години и е от Варна. Неговото най-силно постижение той е реализирал в рамките на една календарна година и историята си споделя така:

„Започнах да тренирам в началото на лятото, времето беше хубаво и можеше да се тренира навън. До тогава изобщо не се бях занимавал с каквито и да било упражнения или диети. Отивах на лостовете и се мъчех да направя колкото се може повече повторения. Тогава в живота ми навлязаха доста проблеми един след друг и изкарвах целия си яд на успоредката. В началото разбира се е трудно, но след известно време не изпитвах трудност при повторенията. Ходех на лостовете 3 пъти на ден. Сутринта бягах до там, правех си сериите, после на обяд пак отивах в най-горещата част от деня (тогава направо се стопяваш) и като за последно отивах в 22:00 – 23:00 часа, когато е по хладно времето.Започнах да наблюдавам останалите момчета на площадката, научих нови упражнения и дочувах за добавки и хранителни режими. Тогава се запалих още повече! Половината от деня го прекарвах в четене на статии за диети, упражнения и хранителни добавки. След това разбрах, че само с лостове няма да стане и започнах да ходя на фитнес по стриктна програма. Преди тренировка удрям по чувал 3х5 минути, като между всяка от сериите правя 5 минути на кростеренажора. Ето я и програмата:

Понеделник:(Гърди) Вдигане от лег - 4х12, Вдигане от полулег - 4х12, Флайс с дъмбели от полулег - 4х10, Лицеви опори с широк хват - 3х30, Преси за гърди на машина - 3х10.

Вторник: (Ръце) Редуващо сгъване с дъмбели от седеж - 4х10, Трицепсово разгъване от стоеж - 4х10, Сгъване
с щанга от стоеж - 4х10, Дърпане с въже - 4х10, Кофички - 3х15, Концентрирано сгъване - 2х15.

Сряда: (Почивка)

Четвътрък: (Гръб) Гребане от наклон - 3х10, Гребане с дъмбели - 4х10, Мъртва тяга - 3х8, Хиперскстензии - 3х15.

Петък: (Рамене) Преси на смит машина - 4х10, Флайс с кабел за задно рамо - 4х10, Повдигане на дъмбел пред тяло - 3х10, Разтваряне в страни с дъмбели - 3х10, Преси зад врат на машина - 3х10.


Събота: (Крака и корем) Сгъване от седеж - 3х10, Сгъване от лег - 3х10, Усукване на торс на машина - 3х30 на всяка страна, Повдигане на крака от вис (с краката хващам малък дъмбел 5 кг) 3х12, Коремни преси с обратен наклон - 3х15.

Неделя: (Почивка)

Използвах 90-дневна диета с разделен прием на въглехидрати, мазнини, белтъчини и лактоза. От 70 кг се стопих на 65 кг с добър релеф. Като суплементи съм ползвал: fat burner, l-carnitine, glutamine, BCAA, протеин и азотни бустери.”

Иван ни сподели и снимки, които доказват доброто му постижение и ефекта от упоритите тренировки. Браво!Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Топ продукт за релеф
19
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-02-15 | 16:37:57
elle
Haide, Vankich, ti si!!
2012-02-15 | 16:15:46
Ani
Харесва ми!!!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Любо Симеонов – Грeбеца ще направи третия си мач в своята професионална кариера. Негов противник ще бъде Уес Симс от САЩ. Симс има 36 професионални мача по ММА и е играл в най-престижните турнири в света. Силно се надяваме нашият боец да успее да се пребори с гиганта Симс, който е с ръст 205 см и тегло от 128 килограма."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com