сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Какво ново да очакваме от USP Labs?

Какво ново да очакваме от USP Labs?

За тези, които са пропуснали официалното представяне, днес предлагаме малко повече информация за новият AminoLIFT от USP Labs. Той представлява представлява пред-тренировъчна напитка на прах с кофеин и основни аминокиселини, обогатена с витамини от група B в доста висока доза (100% от препоръчителния дневен прием).


AminoLIFT е създаден, за да осигури допълнителна, чиста енергия, фокус и концетрация по всяко време, когато имаш нужда. Основни акценти, върху които марката се фокусира при представянето, са 0% глутен, ГМО, захар, въглехидрати и калории. Формулата е чудесна алтернатива на подобни спортни и кофеинови напитки, претъпакни с излишни пълнители и празни калории, като с отличава с лек, но приятен вкус. Освен като пред-тренировъчна добавка, можеш да консумираш AminoLIFT сутрин, за прилив на енергия след събуждане, а също в следобедните часове за повишаване на тонуса.
 
AminoLIFT ще се предлага в една опаковка от 30 дози и два традиционни вкуса: плодов пунш и диня. 

 
препоръчани енергийни бустери
33
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Всяка жена е красива по нейния собствен начин. Не сравнявайте себе си с фотошопнатите, анорексични и затънали в цигарен дим и болкоуспокояващи моделки от списанията. Тези жени не са нито здрави, нито силни. Те са просто “закачалки” за индустрия, продаваща продуктите си на жените, като ги кара да се чувстват незавършени и несъвършени както са родени."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com