сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Кристиян: Моето най-силно постижение !

Кристиян: Моето най-силно постижение !

Здравейте! Kазвам се Кристиян Давид Бахдасарян. На 18 години съм от град Русе.   Започнах да тренирам от 9 клас (тоест навърших 3 години тренировки), като за този период не съм спирал за повече от 2седмици и то поради ваканционни причини (море, село и прочие ). Като всеки трениращ и аз минах през много метаморфози, както във визуален, така и в научен план, защото смятам, че бодибилднгът е наука, освен всичко останало. Започнах от 48 кг тегло, а сега съм около 70 кг, като теглото, разбира се, варира с 1-2 кг през отделните периоди от годината. Храненето в началото, както и тренирането, бяха доста грешни, което мисля, че не е нещо фатално стига да бъде коригирано с натрупването на стажа и знанията. Тренирах всеки ден, като смятах, че мускулите се правят в залата, но уви. истината беше различна и се радвам, че я открих навреме. Започнах да се интересувам все повече от правилното хранене и правилното трениране и това мисля, че е Най-силното ми постижение.

Преди да започна да тренирам в залата съм тренирал футбол, което ми гарантираше спортния хъс и желание да успея в това, с което съм започнал да се занимавам. Е. аз базата я имах - желание и любопитство, подплатени със спортен хъс и воля. В началото тренировките ми бяха многобройни, многообемни и като цяло се залагаше на принципа на моя любимец Мечо Пух ''Колкото повече толкова повече''. Храненето беше на същия принцип. въпреки тези ''грехове'' имах напредък, както в силата, така и във визията. Година и половина след началото успях да изградя хранителни навици, които по-късно превърнах в хранителен режим, който следвам в общи линии и до днес. Наблягам на познатите източници на въглехидрати (картофи, ориз, боб, леща, грах ), белтъчини (пилешко, извара, яйца, сирене) и мазнини (зехтин, масло). Разбира се, тук роля играе и финансовото състояние, но засега успявам да поддържам някакво прилично хранене. Тренировките са ми силово-културистични, като в началото имам базово упражнение където тренирам в 1 до 5 повторения в работните серии. Личните ми постижения са: Заден клек ( 130кг ), Лег ( 115кг ), Мъртва тяга ( 190кг ) последвани от асистиращи упражнения като лег преса, гребане с щанга, полулег с дъмбели и прочие. Тренирал съм по 5 и 4 дневни сплитове. Сега тренирам малко странно, но има ефект сякаш. Ето примерен вариант на тренировките ми:

Понеделник - Гърди (акцент долна част), предно и средно рамо, трицепс
Вторник - Гръб, задно рамо, трапец, бицепс
Сряда - почивка
Четвъртък - Бедра, прасци, корем
Петък - Гърди (акцент горна част), предно и средно рамо, трицепс
Събота - почивка
Неделя - цикълът се повтаря като този път имам две тренировки за гърба и бицепса

Отностно добавките . тук съм ''нов''. нямам опит с тях в момента пия бета аланин и креатин закупени от сила.бг . опс той креатина свърши вече.

Успехи на СИЛА.БГ !

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Топ продукти за качване на мускулна маса
97
.
00
лв.
115
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"ISOFLEX баровете освен, че са с чудесен вкус, съдържат и 30 грама висококачествен протеин изолат (суроватъчен протеин и калциев казеинат), както и омега мастни киселини и ценни витамини и минерали. ISOFLEX баровете са идеалното решение за забързаното ни ежедневие!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com