сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ЛЕТНИЯТ СЕЗОН ИДВА С НОВИ ПРОДУКТИ В СИЛА БГ

ЛЕТНИЯТ СЕЗОН ИДВА С НОВИ ПРОДУКТИ В СИЛА БГ

Всички знаем, че „сезонът на мускулите” е лятото. Който каквото е правил през годината, сега е моментът да го покаже. Редица от топ марките за суплементи винаги представят по някой нов свой продукт именно малко преди започването на лятото.
След страхотното завръщане на THERMOLIFE в СИЛА БГ и огромния успех на стака E-BOL,T-BOL,
C-BOL, от фирмата обещават 2 нови страхотни продукта – POWER-BOL и SUPER-BOL. За първия се знае със сигурност, че ще представлява комбинация от патентовани съставки, формиращи мощна енергийна формула. За SUPER-BOL все още е голяма мистерия какво ще представлява, но догадките говорят за нещо хардкор за истинските билдери.От GASPARI NUTRITION продължават традицията на фундаментални добавки, започната от AMINOMAX и BCAA 6000, като новият им продукт ще бъде 100% чист креатин монохидрат – QUALITINE, като от GASPARI обещават уникална цена.Да не забравяме и една от любимите марки на СИЛА БГ – AX, ATHLETIC XTREME (Може би по-позната със старото си име ANABOLIC XTREME). Задава се нов, още по-силен хардкор продукт от фаворитите MASS FX и HARD FX. От фирмата също загатват и за евентуални фундаментални суплементи като предтренировъчен пъмп продукт или дори протеинова матрица.Следете новините в СИЛА БГ, както и секцията с нови продукти за да сте в крак с най-новите тенденции при хранителните добавки.

                                                                                                                           СИЛА БГ ТИЙМ
НОВИ ПРОДУКТИ В СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-05-28 | 01:01:01
hard
Сила БГ един съвет , сложете едно разделче в ляво подобно на тово за био продуктите и фитнес уредите само , че за най-новите марки суплементи които продавате

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Теорията на източните лечители е, че енергията на живота “чи” тече в тялото на живите организми по канали, наречени меридиани. Според тях заболяванията се случват тогава, когато меридианите се “запушват” вследствие на нарушена хармония между началата “ин” и “ян”"

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com