сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Leuzea Max от CVETITA HERBAL – натурален тоник за енергия и сила.

Leuzea Max от CVETITA HERBAL – натурален тоник за енергия и сила.

Leuzea Max от CVETITA HERBAL е всичко, от което се нуждаете, за да постигнете желаното атлетично тяло. Този натурален продукт има силата да замести забранените вещества и стимуланти и то по естествен начин, без абсолютно никакви странични ефекти.

Левзея (Leuzea carthamoides) е растение, което се среща в североизточна Азия и Сибир. То бива използвано заради лечебните си свойства от векове. Използва се както в народната, така и в научната медицина. Считано е за адаптоген и афродизиак.

 

Високо концентрирания екстракт от Левзея в Leuzea Max от CVETITA HERBAL подпомага организма да пребори стреса и натоварването, независимо дали то е психическо, или физическо. При прием на Leuzea Max се наблюдава подобряване на настроението и повишаване на енергията. Адаптогенните свойства на екстракта ни помагат да се приспособим към различните ситуации бързо и лесно, независимо дали те са свързани със смяна на сезоните, промяна на околната или просто стресът, който се дължи на напрегнатото ежедневие.Leuzea Max от CVETITA HERBAL работи толкова качествено, поради високото съдържание на екдистерони в екстракта. По структура и действие те доста си приличат със определени допингиращи агенти, забранени от WADA, но с огромната разлика, че екстрактът от Левзея е разрешен и напълно безвреден.Как работи Leuzea Max от CVETITA HERBAL ?


  • Стимулира усвояването на хранителните вещества
  • Подпомага възстановяването след интензивно натоварване
  • Насърчава покачването на мускулна маса
  • Допринася за изгарянето на подкожните мазнини
  • Подобрява мозъчната функция
  • Засилва концентрацията
  • Изостря рефлексите
  • Съдейства при адаптацията към различни промени
  • Повишава либидото и потентността
  • Увеличава физическата издръжливост


 
Leuzea Max от CVETITA HERBAL
е универсален продукт и може да се използва както от спортуващи, така и от физически неактивни хора. Екстрактът е полезен на всеки, тъй като стимулира имунната система и прави организма устойчив на външни атаки и влияния. Играе отлична роля при отпадналост, депресия, раздразнителност и главоболие. Продуктът тонизира организма, засилва апетита и подобрява настроението. Действието му подпомага мозъчната функция, стимулира паметта и подобрява фокуса – перфектно приложение за хора, които са подложени на умствено натоварване. Друг огромен плюс е доброто влияние върху ключови вътрешни органи – сърце, мозък и черен дроб. При прием на Leuzea Max от CVETITA HERBAL се наблюдава нормализиране на хемоглобина в кръвта, подобрено кръвообращение и регулиране на артериалното налягане. Суплементът действа ефикасно при хранителни и алкохолни натравяния и има силен детокс ефект. Допринася за бързо и ефикасно възстановяване след боледуване.


 
Leuzea Max от CVETITA HERBAL
е  чудесен природен продукт, доставен по уникален начин –в течен вариант, след високотехнологично извличане на екстракта от растението. Течната формула е с висока биодостъпност, което увеличава абсорбирането й от организма.Leuzea Max от CVETITA HERBAL е продукт с огромен спектър на действие и е подходящ за всички хора! Възползвайте се от действието му час по-скоро!СИЛА БГ Тийм!
 
Leuzea Max от CVETITA HERBAL
79
.
00
лв.
30
.
00
лв.
59
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-01-06 | 12:59:17
petar
Пробвал съм продукта действа на целия организъм.Тонус енергия сила и какво ли не.Супер е !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
59
.
00
лв.
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Упражненията с топка за тренировки могат да имат различни ползи за здравето и добрата физическа форма. Тренировките помагат да подобрите стабилността на основната част на тялото, което може да намали риска от сериозни и хронични травми на гърба. По-силната основна част на тялото също помага и на цялостното спортно представяне."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com