сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мартин: Моето най-силно постижение !

Мартин: Моето най-силно постижение !

Здравейте СИЛАБГ и всички читатели на този страхотен сайт! Влизам много често в сайта ви, чета статиите, видях за конкурса и реших да участвам. Казвам се Мартин Кръстев на 18 години от град Перник.

За мен тренировката е нещо задължително и неизменно. Тренирам почти всеки ден без почивка разнообразявайки тренировките-например един ден силова тренировка в залата, на следващият ден правя кардио, на следващия ден правя лостове и така всеки ден. Тренирал съм баскетбол от 6 клас-това са 6 години и естествено това е спорт в които трябва да си много здрав физически. Започнах от 9 клас да вдигам тежести и успоредно с това тренирах баскетбол. Но преди една година трябваше да спра с баскетбола и наблегнах на фитнеса. Реших че искам да стана още по-голям и по-здрав и затова започнах да тренирам много здраво и сериозно.Не взимам никакви добавки, не пия и не пуша. За мен здравословния начин на живот винаги е бил нещо много важно и задължително. Висок съм 1.84 и в момента съм 85 кг. Моето най-голямо постижение е 110 кг от лег. Бих искал да поканя всеки човек независимо от възраста и теглото да излезе и да поспортува –да потича с прител или с гаджето или просто да се поразходи защото движението е живот а това да изглеждаш добре те кара да се чувстваш прекрасно. Няма невъзможни неща, всичко опира до воля и желание!


СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Препоръчани продукти за силова тренировка
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-03-03 | 21:37:11
martin
blagodarq na vsichki , pojelavam mnogo uspehi i na vas ! :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ако се нуждаете от витамин С, но не ви се ядат плодове, 1 ч.ч броколи ще ви осигури толкова витамин С, колкото 1 портокал."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com