сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мартин: Моето най-силно постижение !

Мартин: Моето най-силно постижение !

Здравейте СИЛАБГ и всички читатели на този страхотен сайт! Влизам много често в сайта ви, чета статиите, видях за конкурса и реших да участвам. Казвам се Мартин Кръстев на 18 години от град Перник.

За мен тренировката е нещо задължително и неизменно. Тренирам почти всеки ден без почивка разнообразявайки тренировките-например един ден силова тренировка в залата, на следващият ден правя кардио, на следващия ден правя лостове и така всеки ден. Тренирал съм баскетбол от 6 клас-това са 6 години и естествено това е спорт в които трябва да си много здрав физически. Започнах от 9 клас да вдигам тежести и успоредно с това тренирах баскетбол. Но преди една година трябваше да спра с баскетбола и наблегнах на фитнеса. Реших че искам да стана още по-голям и по-здрав и затова започнах да тренирам много здраво и сериозно.Не взимам никакви добавки, не пия и не пуша. За мен здравословния начин на живот винаги е бил нещо много важно и задължително. Висок съм 1.84 и в момента съм 85 кг. Моето най-голямо постижение е 110 кг от лег. Бих искал да поканя всеки човек независимо от възраста и теглото да излезе и да поспортува –да потича с прител или с гаджето или просто да се поразходи защото движението е живот а това да изглеждаш добре те кара да се чувстваш прекрасно. Няма невъзможни неща, всичко опира до воля и желание!


СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Препоръчани продукти за силова тренировка
92
.
00
лв.
52
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-03-03 | 21:37:11
martin
blagodarq na vsichki , pojelavam mnogo uspehi i na vas ! :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Когато настава време за процедурата, анастезиологът се вижда в чудо с размерите на Андре. Той нямал никаква представа колко газ ще е нужен за упойката. След като дузина експерти изказали предположенията си, един се сетил да попита Андре дали обича да си попийва. Да, разбира се. Лекарят пожелал да узнае колко точно Андре обича да си попийва. “Обикновено ми трябват към два литра водка, докато започна да усещам топлина отвътре.”, отсякъл Гиганта. Анализирайки приема на алкохол на кечиста, въпросният анастезиолог успял да определи точното количество газ и да патентова метода си, който се използва от медицината и до ден днешен."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com