сила бг магазин
сила бг медия
»
»
„MAX FIGHT 48” открива годината през февруари с грандиозна Гала в хотел Маринела!

„MAX FIGHT 48” открива годината през февруари с грандиозна Гала в хотел Маринела!

Бутиковият столичен хотел Маринела ще бъде домакин на 48-та гала вечер от поредицата „MAX FIGHT“, която ще се проведе в нощта на 11-ти февруари. Събитието превърнало се в емблема на бойните вечери със сблъсъци в различни формати и този път ще поднесе на феновете колоритна файт карта с двубои по правилниците на К1, МАХ1, муай тай и професионален бокс.

Сред участниците на “MAX FIGHT 48” в зала EFE ще бъде световният шампион по муай тай при професионалистите Антон Петров, двукратната световна и трикратна европейска шампионка в същата версия Теодора Кирилова, както и 65-килограмовия атрактивен Симеон Наковски, който този път ще влезе в битка за шампионския пояс в МАХ1. Зрителите ще видят на ринга и ММА агресора Павел Владев-Върколака. Дебют в ММА ще направи бившият национал по борба Мирослав Христов.

“MAX FIGHT 48” ще бъде част от уикенда на MEGA MEGAMI - официални партньори на най-голямата промоутърска компания у нас „MAX FIGHT PROMOTION”.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
89
.
90
лв.
134
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Всички суплементи, като креатина и термогенните добавки, трябва да се пият циклично заради насищането на рецепторите. Ако не суплементирате по този начин, може би е време да се замислите, какво причинявате на тялото си. Запомнете, че е по добре да тренирате и суплементирате умно, отколко насляпо с метода проба/грешка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com