сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Международна ММА среща на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP

Международна ММА среща на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP

Феновете вече броят дните до най-голямото бойно събитие това лято: MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46, а ние от SILABG.COM искаме да ти представим и една от най-очакваните срещи на гала вечерта. По правилата на ММА, в тежка категория, ще се изправят един срещу друг 120-килограмовият борец Радослав Радев и нидерландеца Аря Шейх.
 

Радослав Радев

38-годишният борец Радослав Радев се изправя на ринга на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, с желание за категорична победа. 120-килограмовият боец е многократен медалист от шампионати по свободна борба. Той е с впечатляващ ръст от 193см и според мнозина има огромно предимство срещу опонента си, най-вече по отношение на силата и опита си. Радослав Радев има богат опит в ММА турнирите, където не веднъж е побеждавал своите опоненти. Според мнозина, победа за него в този двубой, би се отразила изключително ползотворно върху кариерата му.
 

Аря Шейх

Аря Шейх е нидерландец с иранска кръв, който има огромен опит и титли в джудото, борбата, бойното самбо и граплинга. Не на последно място, през последните години Шейх е част от отбора на “Mike’s gym”. В свободното си време, Аря Шейх е личен фитнес треньор на редица звезди от шоубизнеса. Това не е неговото първо посещение в България. Той вече е бил част от MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, където преди 2 години се изправи срещу Калоян Колев. Нидерландецът тогава загуби от българина, за това и този път, той е готов да се раздаде на макс и да се бори за победа.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Това което работи при мъжете, помагайки им да оформят изчистена и стройна физика работи с пълна сила и при жените, но за жалост твърде малко от тях отхвърлят научната безсмислица, че нежната част от човечеството трябва да тренира различно от мъжете, и че вдигането на тежести има негативен ефект върху женствеността им. Огромният брой дами, които остават разочаровани от липсата на прогрес са живото доказателство за това. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com