сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Митко: Моето най-силно постижение !

Митко: Моето най-силно постижение !

Казвам се Димитър Василев,  на 17 години и съм от град Казанлък.
Започнах да тренирам още от 15 годишен, не помня точно месец. Средата, в която ще попаднеш е много важна(тоест клиентите във фитнес залата). В началото попаднах в зала, в която хората не ходят да тренират, за да постигнат някакви резултати. Повечето от тях просто искаха "да убият времето". Треньорът ми правеше програма, но аз правех някои основни грешки, не само на техниката на упражненията, но и изменяйки програмата, правейки повече серии, особено за ръце. Тогава все още си мислех, че повече трениране е равносилно на по-голям растеж. Хранителен режим не бях спазвал и не бях и чувал за подобно нещо.

За пръв път се позаинтересувах за това търсейки из форуми през 12-12-2010-та година. Научих доста неща от статии в интернет. Пообразовах се, бих рекъл. Точно тогава, Март мисля, че беше си бях взел протеин суроватъчен 2270 грама, на Syntrax Whey Shake. Това беше първият ми протеин, исках и още неща да си взема, но бюджета все пак беше ограничен. Май месец си взех отново, този път whey shake revolution. Започнах да тренирам по-добре и да спазвам някои основни неща. В началото докато свикна се беше пълна трагедия, но волята наистина е много голямо нещо. През лятото продължих да тренирам и да спазвам хранителен режим подобяващ много ВВД, като макронутриентите бяха всеки ден в различно отношение и периодично си вземах някоя доза протеин или глутамин или аминокиселини.От Август почнах да си изчислявам макронутриентите в една тетрадка като бях направил една графика, включваща протеин, въглехидрати, мазнини, храна, както и общ приети протеини/въглехидрати/мазнини/калории за деня.

Тренировките бяха интензивни и ме зареждаха с позитивна енергия. В крайна сметка спортът е начин на живот. За това, дори да не гоните определена цел, спортувайте за тонус, независимо къде.

Физическата дейност е много полезна и може от части да ви развие като личност, да сте по-дисциплинирани и организирани във всяко свое действие. В този спорт бива осъществяван както прогрес, така и регрес, но не се отчайвайте. Постоянство, търпение, тренировки и активен начин на живот  ще ви донесат много, не само физически, но и психически чрез пътя, по който ще минете, за да постигнете целта си.

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Топ продукти за твоята тренировка
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-03-04 | 19:14:26
Минко
Добре е момчето, да продължава в същия дух. И аз имам много материал за тук ,но не искам да го споделям. В смисал че от 95 кг Смъкнах на 72 -3 някаде си беще голямо постижение :), но за това е и волята към спорта ;) спортната злоба
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Oще продукти от ветераните в индустрията за хранителни добавки Twinlab. Освен с високото качество на суровината, хранителните добавки на Twinlab се отличават с няколко неща други неща от повечето си млади конкуренти на пазара. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com