сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Nature On - чаканото качество!

Nature On - чаканото качество!

Nature On има за цел да представи на Българския пазар хранителни добавки произведени в Германия с гарантирано качество. Nature On е умело съчетание между редица важни природни съединения, които имат изключително важно биохимично значение за човешкия организъм.


Продуктите на Nature On намаляват риска от заболявания и балансират биохимичните реакции в тялото.В природата, синтезът на органични вещества в растителната и животинската клетка става посредством действието на биологични катализатори - ензими. Приети от човека, те могат дабъдат изключително полезни за регулирането на важни жизнени функции както и за защита от заболявания.
AntiAge ON

Продуктът е комбинация между хиалуронова киселина и коензим Q-10.

Хиалуроновата киселина изгражда междуклетъчното вещество, участва във функциите на колагена и кожата. Тя е отговорна за хидратацията на кожата и поддържа нейната еластична функция. Хиалуроновата киселина е важен структурен компонент на ставния хрущял и междуставната повърхност.

Коензим Q10 e съставна част на човешкия организъм и притежава силно антиоксидантно действие. Безспорно е установено, че забавя процесите на стареене на живата клетка.Отговорен е за неутрализиране на свободните радикали и укрепване на клетъчните стени.Комбинацията между хиалуронова киселина и Коензим Q10:

 • Забавя процесите на стареене в организма
 • Подобрява структурта на кожата и колагена
 • Спомага за регенерирането на междуклетъчното вещество, хрущялната повърхност, клетъчните стени и сърдечно-съдовата система
 • Понижава рисковете от действието на свободните радикали ипоследиците от стреса в организма

MultiVit ON


Витамините са съединения, които са необходими за здравето и развитието на човешкото тяло. Всеки човек има нужда от витамини, за да функционират системите в организма правилно. Витамините регулират обменните процеси, контролират клетъчните функции и поддържат имунната система силна.MultiVit ON е със специално разработена формула да осигури всички витамини, минерали и микроелементи, които запълват недостига при непълноценното хранене.
Добавените Лутеин и Коензим Q10 спомагат за подобряване здравето на очите, за неутрализиране на свободните радикали и укрепване на клетъчните стени.

Omega 3-6-9 ON

Омега 3-6-9 мастни киселини спадат към т.н. ненаситени мастни киселини. Те стимулират имунната система и подобряват сърдечната и мозъчната функция.Omega 3-6-9 ON има следното действие:
 • Укрепва имунната система
 • Намалява нивото на холестерола и предотвратяват възпалението на кръвоносните съдове
 • Оказва положително влияние върху кожата и намаляват ставните болки при артритни състояния
 • Подпомага нормалната функция на простата, дебелото черво и гърдите
 • Регулира артериалното налягане

Slim ON

Eкстрактът от зелено кафе съдържа биологично активнaта хлорогенна киселина. Тя се използва за намаляване на глюкозата вкръвта, оттам и за регулиране на липидната обмяна. Хлорогенната киселина е силен антиоксидант и допринася за превенция и защита отзахарен диабет тип 2, сърдечно-съдови заболявания и тумори.Хромът е изключително важен микроелемент, който е необходимза метаболизма на инсулина. Доказано е, че недостигът на хром в организма има връзка с наднорменото тегло, нарушения глюкозен толеранс (диабет) и повишеното ниво на холестерол в кръвта.

Комбинацията на екстракт от зелено кафе и хром в Slim ON :

 • Ускорява въглехидратния и мастния метаболизъм
 • Редуцира наднорменото тегло
 • Регулира нивата на кръвната захар
 • Защитава от диабет тип 2
 • Регулира нивата на холестерола
 • Предпазва сърдечно-съдовата система
 • Намалява риска от ракови заболявания


Продуктите на Nature ON може да намерите в каталога с продукти на СИЛА БГ, като цените са БЕЗ конкуренция!

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Anadrox pump & burn – първият суплемент, който комбинира силата на азотния оксид с мощна фет бърнър матрица в една революционна формула за увеличаване обема на мускулните фибри, като същевременно се предизвикват вазотермични процеси за изграряне на мазнините и намаляване на теглото. Патентованата Nitrofolin смеска е ключовата съставка за невероятния ефект по едновременно напомпване и дефиниране на мускулите."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com