сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Най-високо качество Creapure ®

Най-високо качество Creapure ®

Creapure® е форма на креатин монохидрат и е известна с това, че е най-чистата форма на креатин монохидрат.

Създадена от AlzChem, Германия, тази форма на креатина минава през много проучвания и изследвания, които доказват чистотата и качеството на суровината. Точно поради тази причина, Creapure® е предпочитан продукт от много силови спортисти, пред останалите форми на креатин на пазара.От AlzChem използват различен производствен процес за креатин монохидрата, което допълнително гарантира, че няма ненужни странични продукти в състава си, включително и креатинин (CRN), дициандиамид (DCD), дихидротриазин (DHT) и тиокарбамид.

Също така, докато повечето креатинови продукти на пазара имат високо съдържание на креатин – от около 99,9%, Creapure® e 99,99% чист креатин монохидрат, което отново е причината много професионални атлети да го предпочитат.Макар да има очевидно повече предимства за прием на Creapure®, отколкото обикновен креатин монохидрат, Creapure® е по-скъп поради допълнителните процеси, през които преминава, затова е важно да се помисли дали наистина си струва.
Много професионални атлети знаят, че истинските суровини и качествения процес на производство си струва.За да се приеме Dihydrotriazine (DHT) например, той не се среща естествено в човешкото тяло и докато фармацевтичните и токсикологичните свойства са неизвестни, се смята, че е структурно подобен на съединения, които проявяват канцерогенни свойства, поради което много от потребителите на креатина преминават към използване на Creapure®.През последните няколко години има много различни развития в храненето на спортистите и много различни форми на креатина, включително креатин етил естер (CEE) и три-креатин малат.Все пак трябва да се отбележи, че повечето от проучванията, които изпитват ефективността на креатина, са направени с креатин монохидрат, докато някои специфично използват Creapure®. Така че, въпреки че някои от тези креатини могат да бъдат ефективни, повечето от конкретните емпирични доказателства са свързани с креатин монохидрат.Чрез ролята си за подпомагане на транспортирането на енергия под формата на фосфорилкреатин в клетките, креатинът е естествен избор като хранителна добавка за активно спортуващите хора. Приемането на допълнително количество креатин увеличава резервите на фосфорилкреатин в мускулите.

Чистотата на креатина е също толкова важна, колкото и нейната ефективност. AlzChem Trostberg GmbH разработва много безопасен процес за производство на ултрачист продукт.Компанията притежава собствена промишлена база в Германия, посветена на производството и разработката на креатин. Това, както и редовните вътрешни и външни проверки на качеството, заедно с текущия научен анализ, помагат да се гарантира, че качеството на всяка производствена партида е най-добрата създадена суровина.

AlzChem създава креатин монохидрат под марката Creapure® на големи производители на хранителни добавки в световен мащаб. Производителите, които използват логото на Creapure® върху техните опаковки, показват, че техният продукт съдържа висококачествена съставка с качество от Германия.Всяка партида Creapure® се тества за чистота преди да напусне фабриката. Това означава, че тя е редовно тествана в лабораторията Olympiastützpunkt Rheinland в Германия за всяко замърсяване от стероиди или друг вид стимуланти.

Има няколко начина за производство на креатин в търговската мрежа. AlzChem AG използва процес, започвайки от саркозинат и цианамид. Този метод на производство се счита за най-добър и безопасен.

По този начин AlzChem AG минимализира риска, че произведеният креатин ще съдържа два нежелани странични продукта: дициандиамид (DCD) и дихидротриазин (DHT). Чистият креатин трябва да съдържа не повече от няколко десетки части на милион (ppm) на DCD и няма откриваем DHT, който е потенциално вреден. Такъв е случаят с Creapure®.Разграждането на креатина по време на производството или съхранението може да произведе креатинин. Нива над един процент са измерени в някои търговски проби на креатин. В конкурентните продукти, креатининът не е опасен, но не предлага никаква полза за производителността и показва не-толкова забележителни резултати след приема.

Важно е да се обърне внимание на логото на Creapure® на опаковката, тъй като това гарантира, че купувате най-чистия и най-добър креатин монохидрат, произведен в Германия!* Знаете ли че?

Всяко лого е създадено строго индивидуално за всяка компания.
Един Sилен съвет от нас:
Търсете по-добрите продукти и проверявайте стриктно за техния произход и доказано качество! Само по този начин ще получите реален продукт, без компромис за качеството, с доказана ефективност и завидни характеристики!

* Ако все пак се съмнявате в произхода и качеството на даден продукт, ние от СИЛА БГ съветваме винаги да го проверявате на адрес:
https://www.creapure.com/Като официален представител за Европа, СИЛА БГ препоръчва Creatine 5000 oт Everbuild Nutrition!Toвa e пaтeнтoвaнa фopмa нa Kpeaтин мoнoxидpaт, пpoизвeдeн oт AlzChem, Гepмaния. Πpoизвoдcтвoтo мy дaтиpa oт 1995 гoдинa, ĸaтo пpoизвoдитeлят дaвa гapaнция зa минимyм 99.95% чиcтoтa нa cypoвинaтa. Toвa e нaпълнo дocтaтъчнo, зa дa мoжe Creapure® дa e пpизнaт зa нaй-чиcтият и виcoĸoĸaчecтвeн Kpeaтин мoнoxидpaт нaличeн в cвeтoвeн мaщaб.

Creapure® Creatine 5000 oт Everbuild cтимyлиpa пoĸaчвaнeтo нa мycĸyлнa мaca, yвeличaвa cилaтa, cъĸpaщaвa вpeмeтo зa възcтaнoвявaнe – ĸaĸтo мeждy cepиитe, тaĸa и мeждy oтдeлнитe тpeниpoвĸи. Πpoдyĸтът e бeз вĸyc, ĸoeтo щe peчe, чe бeз пpoблeм мoжe дa ce cмecвa c дpyги нaпитĸи или пyдpи, бeз дa ce влoшaвaт тexнитe вĸycoви ĸaчecтвa.


СИЛА БГ Тийм!


Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Всяка жена е красива по нейния собствен начин. Не сравнявайте себе си с фотошопнатите, анорексични и затънали в цигарен дим и болкоуспокояващи моделки от списанията. Тези жени не са нито здрави, нито силни. Те са просто “закачалки” за индустрия, продаваща продуктите си на жените, като ги кара да се чувстват незавършени и несъвършени както са родени."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com