сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Най-високо качество Creapure ®

Най-високо качество Creapure ®

Creapure® е форма на креатин монохидрат и е известна с това, че е най-чистата форма на креатин монохидрат.

Създадена от AlzChem, Германия, тази форма на креатина минава през много проучвания и изследвания, които доказват чистотата и качеството на суровината. Точно поради тази причина, Creapure® е предпочитан продукт от много силови спортисти, пред останалите форми на креатин на пазара.От AlzChem използват различен производствен процес за креатин монохидрата, което допълнително гарантира, че няма ненужни странични продукти в състава си, включително и креатинин (CRN), дициандиамид (DCD), дихидротриазин (DHT) и тиокарбамид.

Също така, докато повечето креатинови продукти на пазара имат високо съдържание на креатин – от около 99,9%, Creapure® e 99,99% чист креатин монохидрат, което отново е причината много професионални атлети да го предпочитат.Макар да има очевидно повече предимства за прием на Creapure®, отколкото обикновен креатин монохидрат, Creapure® е по-скъп поради допълнителните процеси, през които преминава, затова е важно да се помисли дали наистина си струва.
Много професионални атлети знаят, че истинските суровини и качествения процес на производство си струва.За да се приеме Dihydrotriazine (DHT) например, той не се среща естествено в човешкото тяло и докато фармацевтичните и токсикологичните свойства са неизвестни, се смята, че е структурно подобен на съединения, които проявяват канцерогенни свойства, поради което много от потребителите на креатина преминават към използване на Creapure®.През последните няколко години има много различни развития в храненето на спортистите и много различни форми на креатина, включително креатин етил естер (CEE) и три-креатин малат.Все пак трябва да се отбележи, че повечето от проучванията, които изпитват ефективността на креатина, са направени с креатин монохидрат, докато някои специфично използват Creapure®. Така че, въпреки че някои от тези креатини могат да бъдат ефективни, повечето от конкретните емпирични доказателства са свързани с креатин монохидрат.Чрез ролята си за подпомагане на транспортирането на енергия под формата на фосфорилкреатин в клетките, креатинът е естествен избор като хранителна добавка за активно спортуващите хора. Приемането на допълнително количество креатин увеличава резервите на фосфорилкреатин в мускулите.

Чистотата на креатина е също толкова важна, колкото и нейната ефективност. AlzChem Trostberg GmbH разработва много безопасен процес за производство на ултрачист продукт.Компанията притежава собствена промишлена база в Германия, посветена на производството и разработката на креатин. Това, както и редовните вътрешни и външни проверки на качеството, заедно с текущия научен анализ, помагат да се гарантира, че качеството на всяка производствена партида е най-добрата създадена суровина.

AlzChem създава креатин монохидрат под марката Creapure® на големи производители на хранителни добавки в световен мащаб. Производителите, които използват логото на Creapure® върху техните опаковки, показват, че техният продукт съдържа висококачествена съставка с качество от Германия.Всяка партида Creapure® се тества за чистота преди да напусне фабриката. Това означава, че тя е редовно тествана в лабораторията Olympiastützpunkt Rheinland в Германия за всяко замърсяване от стероиди или друг вид стимуланти.

Има няколко начина за производство на креатин в търговската мрежа. AlzChem AG използва процес, започвайки от саркозинат и цианамид. Този метод на производство се счита за най-добър и безопасен.

По този начин AlzChem AG минимализира риска, че произведеният креатин ще съдържа два нежелани странични продукта: дициандиамид (DCD) и дихидротриазин (DHT). Чистият креатин трябва да съдържа не повече от няколко десетки части на милион (ppm) на DCD и няма откриваем DHT, който е потенциално вреден. Такъв е случаят с Creapure®.Разграждането на креатина по време на производството или съхранението може да произведе креатинин. Нива над един процент са измерени в някои търговски проби на креатин. В конкурентните продукти, креатининът не е опасен, но не предлага никаква полза за производителността и показва не-толкова забележителни резултати след приема.

Важно е да се обърне внимание на логото на Creapure® на опаковката, тъй като това гарантира, че купувате най-чистия и най-добър креатин монохидрат, произведен в Германия!* Знаете ли че?

Всяко лого е създадено строго индивидуално за всяка компания.
Един Sилен съвет от нас:
Търсете по-добрите продукти и проверявайте стриктно за техния произход и доказано качество! Само по този начин ще получите реален продукт, без компромис за качеството, с доказана ефективност и завидни характеристики!

* Ако все пак се съмнявате в произхода и качеството на даден продукт, ние от СИЛА БГ съветваме винаги да го проверявате на адрес:
https://www.creapure.com/Като официален представител за Европа, СИЛА БГ препоръчва Creatine 5000 oт Everbuild Nutrition!Toвa e пaтeнтoвaнa фopмa нa Kpeaтин мoнoxидpaт, пpoизвeдeн oт AlzChem, Гepмaния. Πpoизвoдcтвoтo мy дaтиpa oт 1995 гoдинa, ĸaтo пpoизвoдитeлят дaвa гapaнция зa минимyм 99.95% чиcтoтa нa cypoвинaтa. Toвa e нaпълнo дocтaтъчнo, зa дa мoжe Creapure® дa e пpизнaт зa нaй-чиcтият и виcoĸoĸaчecтвeн Kpeaтин мoнoxидpaт нaличeн в cвeтoвeн мaщaб.

Creapure® Creatine 5000 oт Everbuild cтимyлиpa пoĸaчвaнeтo нa мycĸyлнa мaca, yвeличaвa cилaтa, cъĸpaщaвa вpeмeтo зa възcтaнoвявaнe – ĸaĸтo мeждy cepиитe, тaĸa и мeждy oтдeлнитe тpeниpoвĸи. Πpoдyĸтът e бeз вĸyc, ĸoeтo щe peчe, чe бeз пpoблeм мoжe дa ce cмecвa c дpyги нaпитĸи или пyдpи, бeз дa ce влoшaвaт тexнитe вĸycoви ĸaчecтвa.


СИЛА БГ Тийм!


Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Когато има наличие на въглехидрати в тялото ни, те се разпадат на глюкоза, която пък се превръща в енергия и се транспортира до клетките в тялото ни. Ако глюкозата обаче не може да се разпадне, което би било налице, ако инсулинувите нива са твърде ниски или пък няма наличие на глюкоза, тялото започва да метаболизира мазнините за енергия. Разпада на мазнините повишава кетонните нива в кръвта водейки до кетоза. Кетозата може да възникне при болни от диабет Тип 1 (недостатъчно инсулин) , алкохолизъм, гладуващи и тези от нас на ниско-въглехидратна или висока на мазнини/протеини диета."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com