сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Нов вкус, формула и опаковка за Isotec Endurance

Нов вкус, формула и опаковка за Isotec Endurance

 
Европейската компания Scitec Nutrition обявиха актуализиране на още един от продуктите си до края на годината. Става въпрос за новата разфасовка, съдържание и вкус на добре познатия Isotec Endurance. Дори името на продукта ни подсказва, че той е създаден с цел увеличаване на издръжливостта, необходима по време на интензивна тренировка. Тази напитка на прах възстановява нивата на на въглехидрати, електролити и течности в тялото. Силовите и високоинтензивни упражнения често изчерпват запасите от енергия и течности, което може да се отрази негативно на резултатите в залата. Isotec Endurance е подходящият продукт, който ще възвърне баланса в организма, ще намали умората и стреса и ще те зареди с нова енергия. Формулата включва трикомпонентна въглехидратна матрица, витамин C в подкрепа на имунната защита и витамин Е с антиоксидантно действие.
 
 
Промяната, която Scitec Nutrition планира включва нова разфасовка от една доза. Освен това, марката добави и трети вкус на студен чай малина към съществуващите два - портокал и студен чай лимон. Третата и последна проемяна е свързана с формулата на продукта. Основната разлика в съдържанието е по-голямото количество захар - от 10 до 15 гр, а също по-голямата концентрация на витамин C - от 50 до 200 мг. Scitec Nutrition пуснаха актуализираната добавка в търговската мрежа. Хората, които вече познават и изпозлват Isotec Endurance най-вероятно няма да забележат драстична разлика, освен ако не решат да опитат с нов вкус или да изберат единични дози в пакетчета за по-голямо удобство в движение.

 
Топ продукти за допълнителна издръжливост
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Взимането на една по-дълга почивка (в рамките на 1 седмица) след 9-12 седмици тежки тренировки, е нов метод на растеж, който набира огромна популярност в САЩ. Той е не само много ползотворен за мускулния растеж, но и за оптимизиране нивата на редица анаболни и други хормони в организма (тестостерон, растежен хормон, инсулино-растежен фактор, кортизол)."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com