сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новата аминокиселинна формула Splyce

Новата аминокиселинна формула Splyce

 
След драмата около пред-тренировъчната формула на техния топ продукт Craze, отдавна не бяхме чували новини от Driven Sports. Компанията изчезна от светлината на прожекторите, след като известно време беше в център на вниманието през изминалата година. Тогава, някои медии излязоха с твърдения, че енергизиращата добавка Craze съдържа метамфетаминови съединения. Това донякъде се отрази на репутацията на марката и днес Driven Sports се стремят да се върнат в играта с три нови продукта.

Първата формула, създадена за подобряване на резултатите по време на тренировка е амино гориво с името Splyce. Продуктът съдържа верижно-разклонени аминокиселини BCAA в съотношение 2:1:1 и това е всичко, което можем да кажем към момента. Очакваме съвсем скоро брандът да разкрие повече детайли около новият продукт. Междувременно, в няколко американски списания и сайтове се появи информация, че продуктът ще се предлага в два вкуса: диня и плодов пунш, както и в една опаковка от 388 гр. 
 
 
Все още не разполагаме с много информация за другите два продукта. Можем да потвърдим, че единият от тях е пред-тренировъчна формула, която носи името Frenzy и според слуховете ще бъде продължение на легендарния Craze. 
Препоръчани аминокиселинни добавки
38
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Анаболният растеж е свързан с термина анаболизъм. Анаболизма се отнася до прости вещества и субстанции, синтезrрани в комплексни такива, съставящи жива тъкан. Той се фокусира главно над растежа и хипертрофията в човешкото тяло. Това състояние е така желано от повечето фитнес ентусиасти, тъй като им помага да постигнат техните цели свързани с покачването на мускулна маса. Без анаболизъм няма реален растеж и крайният резултат е катаболно състояние."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com