сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Нови опции при пазаруване от SILABG.COM

Нови опции при пазаруване от SILABG.COM

Разбра ли за новите уникални опции за пазаруване от SILABG.COM? Ако не или все още се чудиш, дочети статията до край и разбери за изключителните ползи които могат да ти донесат.
 
Случвало ти се е да очакваш поръчката си с нетърпение, само да се разочароваш когато я получиш, тъй като онзи протеин за който отдавна си мечтаеше, е пристигнал с пукната опакова. А сега? Какво следва от тук нататък? Трябва да направиш рекламация, която да бъде разгледана, досадното чакане на куриери които да вземат продукта обратно. А може би има и друг начин? Начин с който ти си максимално улеснен и не се занимаваш с нищо.

Застраховка на пратката: новата опция на SILABG.COM, направена изцяло за твое удобство! Ти, който нямаш излишно време за губене, а искаш да го инвестираш в тежка тренировка. Ти, който си важен за нас и ние държим продуктите които получаваш да са с Първокласно качество и състояние. Само за 1,99лв ти ще получиш сигурността, че пратки повредени в следствие на куриерска услуга, ще ти бъдат заменени веднага, без излишни въпроси от наша страна. Възползвай се веднага и се фокусирай върху това което е важно, а именно изваяното ти тяло!Куриера звъни, плашащ пратката и той отново няма дребни да ти върне. Позната история нали? На всички се е случвало безброй пъти. Но след известно време се замисляш, че натрупаната сума „нямам дребни” всъщност хич не е малка и май би стигнала тъкмо за онзи креатин дето ти трябваше. И така до следващата поръчка, в която се замисляш, сумата пак не е кръгла, дребни пак няма да има.

Стой, какво е това? Новата опция в SILABG.COM? Да, точно така „Закръгли сумата” е новата специална услуга на СИЛА БГ, с която можеш да закръглиш стойноста на поръчката ти до избраната от теб сума. 

А какво се случва със закръглените пари, се питаш? Те отиват директно в твоята виртуална сметка, която можеш да използваш за пазаруване при следващата ти поръчка. Така неусетно онези дребни и непотребни стотинки се превръщат в нов продукт или аксесоар.


 
Не чакай, не се чуди а поръчай ти!

СИЛА БГ Тийм!   
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Кай Грийн бе безспорен любимец на феновете на тазгодишната Олимпия. Много бяха на мнение, че той заслужаваше победата повече от Фил Хийт, но шампионът показа превъзходна форма и битката беше повече от равностойна. За феновете остава обещанието, че Хищникът няма да се даде лесно и догодина ще даде още 200% от себе си, за да се окичи с най-престижната титла в бодибилдинга."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com