сила бг магазин
сила бг медия
»
»
НОВИ, ТОП ПРОДУКТИ

НОВИ, ТОП ПРОДУКТИ

Появата на нови и атрактивни продукт винагии е вълнувала почитателите на фитнеса и бодибилдинга. Какъв по-добър момент за представяне на такива добавки от най-голямото професионално състезание по бодибилдинг и фитнес – МИСТЪР ОЛИМПИЯ 2010. Топ марките от бранша ще представят своите последни продукти, а също така да очакваме и някои нови, за които само е споменавано. GASPARI ще ни зарадва най-после и с аминокиселинен продукт – AMINOMAX. Заедно с него ще бъдат презентирани още 3 нови продукта на GASPARI – мощен енергетик (SPIRODEX), нова версия на SuperPump (SUPER PUMP MAX), както и обновен профил на популярния Myofusion (MYOFUSION HYDRO).

 

 superpump_max Spirodex60Ct3

Надали и от другия топ бранд – BSN, ще останат по-назад. Крайно време е да се появи загадъчния им продукт NCG-CR, който е с огромни очаквания да се превърне в най-силния хипертрофен анаболен активатор.

 ncg_cr

 От любимата на всички UNIVERSAL са обещали нов ANIMAL продукт, който ще бъде представен на Олимпията. OPTIMUM NUTRITION по традиция ни зарадва с някой нов протеин винаги по време на състезанието. От Anabolic Xtreme (вече с новото име Athletic Xtreme) загатват за нова, реформулирана версия на най-силния продукт в историята на хранителните добавки за изгаряне на мазнините – SX. 

1275293214_advancedPCT_w400_h400

Като цяло OLIMPIA EXPO (представянето на най-популярните марки за добавки) винаги се очаква с огромен интерес съизмерим с този от самото състезание между най-добрите в света професионални културисти.

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-09-26 | 01:01:01
Rosen
Новия Super Pump кога ще е в наличност.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Разтягането може да е най-полезното упражнение, което да ви помогне да увеличите ръста си."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com