сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новият Assault™ официално на пазара през август!

Новият Assault™ официално на пазара през август!

Въпреки, че все още липсва информация за това какво се случва с продуктите Clean Mass, Shooter Assault™ и новият CRE-3 от Nitrate Series, компанията Muscle Pharm се готви да разтърси пазара с представяне на новата, подобрена формула на топ пред-тренировъчния си продукт Assault™. Марката вече стартира кампания с цел привличане на нови, стари и бъдещи фенове с раздаване на мостри на актуализираната формула. Заедно с промоцията, наяве излязоха и подробности около новия Assault™, включително и информация за съдържанието на продукта.

 
Въпреки, че Assault™ се лансира като нов продукт, компанията не стартира разработката си от нулата. Седем от съставките на подобрената версия съвпадат със съдържанието на старта формула. Четири от тях са подобрения с креатин и аргинин нитрат, BCAA нитрати и кофеин комплекс, наречен PureEnergy. 


 
 
Да не забравяме, че Assault™ бе обявен за най-добър пред-тренировъчен продукт за 2012 г от bodybuilding.com. През същата година, The United States Sports Academy (USSA), независим, акредитиран университет, специализиран в подготовката на професионални спортисти, представи резултати от клинични тестове относно безопасността и ефективността при дългосрочна употреба на продукта Assault™. Заключенията бяха представени от главния изследовател, д-р Джордан Муун, по време на конференцията на National Strength & Conditioning Association по-рано този месец:
 
 
Assault ™ значително увеличава мускулната сила, без да затруднява сърдечно-съдовата дейност;
Мъжете, подложени на силово или кардио натоварване, могат да приемат Assault ™ дългосрочно, без риск за здравето;
Приемането на една лъжичка Assault ™ в продължение на 33 дни не въздейства върху нормалното кръвно налягане, сърдечната честота или нивата на глюкоза. В допълнение, редовната консумация на Assault ™ не влияе върху бъбреците, чернодробните ензими или холестерола;
Assault ™ подобрява издръжливостта, като помага за повишаване на енергията, концентрацията и силата;
Продуктът е безопасна и ефективна добавка, която насърчава мощта, увеличава енергията, подобрява реакциите и гъвкавостта, като същевременно намалява умората при здрави мъже;


 
 
С лансиране на няколко пред-тренировъчни продукта през тази година, Muscle Pharm изпреварва конкуренцията и е по-стабилна на пазара от всякога. Само времето ще покаже дали техните нови съставки, нитратни примеси и кофеин с удължено освобождаване, ще помогнат за налагане на новия Assault™t в съответната категория.

 
Muscle Pharm обяви за дата на официалното представяне на новият Assault™ 1 Август 2013 г. Все пак, докато това не стане факт, не можем да бъдем сигурни дали от компанията ще успеят да се вместят в срока или пускането на продукта ще се забави.


 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com