сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новият Assault™ официално на пазара през август!

Новият Assault™ официално на пазара през август!

Въпреки, че все още липсва информация за това какво се случва с продуктите Clean Mass, Shooter Assault™ и новият CRE-3 от Nitrate Series, компанията Muscle Pharm се готви да разтърси пазара с представяне на новата, подобрена формула на топ пред-тренировъчния си продукт Assault™. Марката вече стартира кампания с цел привличане на нови, стари и бъдещи фенове с раздаване на мостри на актуализираната формула. Заедно с промоцията, наяве излязоха и подробности около новия Assault™, включително и информация за съдържанието на продукта.

 
Въпреки, че Assault™ се лансира като нов продукт, компанията не стартира разработката си от нулата. Седем от съставките на подобрената версия съвпадат със съдържанието на старта формула. Четири от тях са подобрения с креатин и аргинин нитрат, BCAA нитрати и кофеин комплекс, наречен PureEnergy. 


 
 
Да не забравяме, че Assault™ бе обявен за най-добър пред-тренировъчен продукт за 2012 г от bodybuilding.com. През същата година, The United States Sports Academy (USSA), независим, акредитиран университет, специализиран в подготовката на професионални спортисти, представи резултати от клинични тестове относно безопасността и ефективността при дългосрочна употреба на продукта Assault™. Заключенията бяха представени от главния изследовател, д-р Джордан Муун, по време на конференцията на National Strength & Conditioning Association по-рано този месец:
 
 
Assault ™ значително увеличава мускулната сила, без да затруднява сърдечно-съдовата дейност;
Мъжете, подложени на силово или кардио натоварване, могат да приемат Assault ™ дългосрочно, без риск за здравето;
Приемането на една лъжичка Assault ™ в продължение на 33 дни не въздейства върху нормалното кръвно налягане, сърдечната честота или нивата на глюкоза. В допълнение, редовната консумация на Assault ™ не влияе върху бъбреците, чернодробните ензими или холестерола;
Assault ™ подобрява издръжливостта, като помага за повишаване на енергията, концентрацията и силата;
Продуктът е безопасна и ефективна добавка, която насърчава мощта, увеличава енергията, подобрява реакциите и гъвкавостта, като същевременно намалява умората при здрави мъже;


 
 
С лансиране на няколко пред-тренировъчни продукта през тази година, Muscle Pharm изпреварва конкуренцията и е по-стабилна на пазара от всякога. Само времето ще покаже дали техните нови съставки, нитратни примеси и кофеин с удължено освобождаване, ще помогнат за налагане на новия Assault™t в съответната категория.

 
Muscle Pharm обяви за дата на официалното представяне на новият Assault™ 1 Август 2013 г. Все пак, докато това не стане факт, не можем да бъдем сигурни дали от компанията ще успеят да се вместят в срока или пускането на продукта ще се забави.


 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ако обичате тежестите, няма начин да не сте гледали култовия Pumping Iron, където Арнолд Шварценегер и Лу Фериньо пишат историята на Мистър Олимпия. Почти 35 години след премиерата му е на път и неговият духовен наследник Generation Iron, който ще ни покаже есенцията на съвременния бодибилдинг."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com