сила бг магазин
сила бг медия
»
»
NPC представя: Balkan Grand Prix!

NPC представя: Balkan Grand Prix!

Националният комитет по физика (NPC) е една от най-големите организации по културизъм в САЩ. Културистите в нея се представят от местни до национални състезания, одобрени от NPC. Тя е и единствената любителска организация, призната от IFBB Pro League. Професионалната лига на IFBB е и организатор на редица състезания, сред които MR. Olympia и Arnold Sports Festival. Обикновено за да стане един състезател част от IFBB, първо трябва да премине през някоя от квалификациите на NPC.

От 1982 г. най -добрите състезатели в културизма и фитнеса започват кариерата си в NPC. Много от тези спортисти имат успешна кариера в Професионалната лига на IFBB, а списъкът включва 25 победители в Mr. Olympia и 40 в Arnold Classic.

NPC има изключително строги правила, които всички участници спазват, както по отношение на облеклото, така и позирането и музиката на която излизат на сцената.

BALKAN GRAND PRIX е турнир по културизъм, включен в световния календар на NPC и ще даде на победителите в различните категории, възможността за участие в редица големи международни турнири.  Той ще се проведе на 9-10.10.2021г в Хотел Маринела и ще събере под един покрив състезатели, както от България, така и чужбина.

Ако искаш да разбереш повече информация, не забравяй да следиш всичките ни социални мрежи.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
90
.
00
лв.
120
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Hybrid N.O. отново се показа. А предстоящият нов продукт е гейнърът Clean Mass. Формулата му още не е окончателна, но гейнърът би трябвало да отговори на нуждите на всеки, целящ покачване на чиста маса."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com