сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Nutrex с нов уебсайт и обновено портфолио

Nutrex с нов уебсайт и обновено портфолио

 
След като лансираха Lipo-6 CLA и Lipo-6 Carnitine, Nutrex стартираха още няколко нови проекта. Всичко започна, когато формулата за изгаряне на мазнини Lipo-6 се появи в алтернативна опаковка с червено-бял дизайн, а малко след това изчезнаха част от продуктите със синьо-сребиста визия.  Оказа се, че марката действително планира редица промени, свързани с портфолиото и имиджа си. 
 
Nutrex излязоха със свеж, изцяло обновен уебсайт и повече новини, отколкото бяхме виждали от тях през последните шест месеца. Този уебсайт даде на феновете цялостен поглед върху марката и нейната нова визия. 
 
Една от промените в списъка на Nutrex е новата опаковка на Lipo-6, като част от новата серия Basix. Линията в бяло и червено включва още Carnitine, CLA и Lipo-6X.
 

 

Втората серия на Nutrex носи името Unlimited Series и до скоро включваше единствено Lipo-6 Unlimited, а от скоро към него се присъедини и преформулирания Vitrix. Фет бърнърът Lipo 6 Unlimited се цели в междинародните пазари. Продуктът се предлага в няколко варианта – течба формула, капсули и на прах, както и с два нови вкуса – плодов микс и зелена ябълка. Течният вариант на фет бърнъра се отличава с по-различен състав. В неговата формула липсват три активни съставки: йохимбин, дендробиум и Mucuna pruriens. 


Третата продуктова линия на компанията е вече съществуващата Black Series, която постигна завиден успех с 10 супер продукта. Част от тях са набиращите популярност Creatine Drive, Defy, BCAA Drive, Hemo Rage, Lipo 6 Black, Muscle Infusion и T-Up Black

Към всички изброени серии се присъединяват още две добавки от вече спряната сребристо-синя серия, Niox и Anabol-5.


 

                       
 
 
 
 
 
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Вярно е, че и трите компании предлагат сходни продукти с близък състав и присъствието на шампиона е разделено поравно между всеки един от тях, но след като и трите марки предлагат качество, какво значение има това?"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com