сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Очаквайте новата Flex Wheeler Pro Line серия от MEX

Очаквайте новата Flex Wheeler Pro Line серия от MEX

 
Горещи новини! MEX Nutrition  пускат нова серия продукти с подписа на бодибилдинг легендата Флекс Уилър!

Muscle Excellence Inc., част от MEX Nutrition, подписа споразумение с легендарния бодибилдър Флекс Уилър (Flex Wheeler) и го назначи за вецепрезидент и официален говорител на компанията. Официално, Уилър встъпи в длъжност на 1 януари 2014 г.

По-интересното в случая е, че MEX подготвят нова Flex Wheeler Pro Line серия продукти, които ще бъдат посветени на спортисти и ще бъде част от изложения, семинари и неформални срещи по целия свят. За сега разполагаме единствено с имена и снимки на продуктите от новата линия. Това са: Ultra Pure Isolate Pro, Hydro Pro, High Potency Anabolic , M-Test Pro, Dual Action Nitro Pro и Gain Pro. Продуктите ще бъдат налични в WWW.SILABG.COM в края на месец януари.Като участник в професионалната Бодибилдинг лига (IFBB Pro Bodybuilding League), самият Флекс Уилър има широки познания и многогодишен опит в областта на храненето и бодибилдинга. Той е четирикратен победител в престижното състезание Arnold Classic, подгласник на Мистър Олимпия, световен рекордьор в Книгата на Гинес, победител в многожество бодинилдинг конкурси и състезания и истинска икона в бодибилдинг индустрията.

Базирана в Ню Йорк, компанията Muscle Excellence Inc е производител на спортни и хранителни добавки, които се разпространяват на международния пазар в Полша и други европейски страни. Професионалният опит на Флекс Уилър и славата му на световноизвестна фитнес легенда ще добави още по-голяма стойност към новата продуктова линия. От MEX Nutrition споделят, че за тях е истинска чест самият Флекс Уилър да бъде представител на марката в световен мащаб.  
 
Мирослав Егнер, основател и главен изпълнителен директор на MEX Nutrition, заяви: "Щастливи сме да приветстваме Флекс Уилър на борда на MEX Nutrition. Радвам се, че постигнахме взаимно съгласие за бъдещето на компанията. Сигурен съм, че това ще бъде едно силно партньорство, тъй като Флекс Уилър е легенда в културизма и лично аз оценявам неговия бизнес подход за популяризиране на нашата успешна марка в международен план. Вярвам, че всички ние ще се учим един от друг и благодарение на неговия професионален опит и знания в областта на хранителните добавки, ще успеем да направим нашите продукти дори по-добри от това, което вече са. Ангажиментът между Флекс Уилър и MEX Nutrition ме мотивира да работя по-усърдно от всякога."

 
Топ продукти на MEX Nutrition
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

""Всеки трябва да изглежда така както му отива. Определено не мисля, че всички трябва да са сериозни и намръщени. На мен просто не ми отива да съм усмихнат, но има хора, които имат по различно излъчване, на които им отива. Но, примерно, Джейсън Стейтъм, който е световноизвестен, не съм видял да се усмихва в нито един от филмите, в които участва, но това не му пречи да се радва на голяма популярност в световен мащаб." - Лазар Ангелов"

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com