сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Оформяне на тялото с Body Sculpting™ тренировка!

Оформяне на тялото с Body Sculpting™ тренировка!


Body Sculpting™ е специфичен вид тренировъчна програма, която включва тежести или използва собственото тегло, за да създаде напрежение върху мускулите с цел да ги тонизира и оформи. Тази фитнес програма ще ти помогне да постигнеш желаната фигура и да намалиш телесното тегло. Редовните упражнения имат много ползи както за мъжете, така и за жените, включително увеличаване на чистата мускулна маса, повишаване на силата и укрепване на костите и ставите. Упражненията, включени в програмата, ускоряват обмяната на веществата, като по този начин съдействат за изгаряне на повече калории.
 


 
Ползите от Body Sculpting™:
 
 
 • Оформя и тонизира мускулите
 • Увеличава мускулната сила 
 • Подобрява кръвообращението
 • Подпомага сърцето 
 • Укрепва сухожилията и ставите 
 • Стимулира изгарянето на мазнини
 • Забавя процесите на стареене
 • Подобрява самочувствието 
 • Подобрява психическото здраве
 • Увеличава гъвкавостъа 
 • Повишава енергията в тялото


           
 

Основната цел на Body Sculpting™ е да подобри тонуса на мускулите в специфични области на тялото. Тази фитнес програма обединява няколко основни вида упражнения, в зависимост от частите на тялото, които искаш да моделираш. Една типична тренировка може да включва танцови движения, стречинг упражнения и силова тренировка.
 
 
Първият основен компонент на Body Sculpting™ е силовата тренировка. Тук можеш да включиш всякакви допълнителни уреди, като свободни тежести, степ платформа, ленти, топки и гири, за да създадеш напрежение в конкретни области на тялото. 
 
Танцовите стъпки са един от най-приятните начини да тренираш и да изградиш рутина в тренировките. Въпреки, че повечето хора смятат, че танците оформят главно краката, бедрата и задните части, факт е, че те оказват положително влияние и върху останалите части на тялото. Танцът активира цялото тяло и осигурява отлична тренировка за сърцето, мускулите на ръцете, гърдите и стомашните мускули. 

 
Стречинг упражненията са друго, много ефективно средство за тонизиране на мускулите и оформяне на тялото. Body Sculpting™ често включват разтягане, което от своя страна съдейства за по-голяма лекота на движение и повишава тонуса на мускулите.

 
Типичните Body Sculpting™ упражнения включват лежанка, всякакви разновидности на коремни преси, лицеви опори, разменни преси, клекове, тяга и др.


 
Body Sculpting™ е подходяща програма за хора от всички фитнес нива - напреднали и начинаещи. Това, което я отличава от други кардио тренировки е минималното натоварване върху ставите. Основно предимство е факта, че с Body Sculpting™ резултатите идват до 3 пъти по-бързо, благодарение на напрежението, което тежестите оказват върху мускулите. Освен това, тази програма подобрява сърдечната и белодробната дейност и намалява риска от остеопороза.
 
 
 
 
Топ продукти за силова тренировка
75
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Продуктът на Gaspari Nutrition Size On е предназначен за прием по време на тренировката. С 5те грама leucine,к реатиновата матрица, хидролизираният протеин - той е перфектният избор за търсещите сериозен мускулен разстеж."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com