сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Октавиан атакува пояса на Симеон Наковски

Октавиан атакува пояса на Симеон Наковски

Пореден молдовец се изправя срещу кикбокс звездата Симеон Наковски – носител на шампионския пояс във формат МАХ1 на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, в категория до 65кг. Плевенският атлет този път ще трябва да защити притежанието на златния трофей в мач срещу молдовеца с римско име Октавиан Крецу.

Двамата ще се срещнат по правилата на МАХ1, в който Наковски вече има две победи на професионалния ринг. За разлика от Октавиан, който е с професионална визитка от 5 победи и 1 загуба, Наковски вече има записани 10 победи в професионалния ринг.

Оприличаваният с торнадо, на гладиаторската арена, боец притежава и внушителна визитка от аматьорския спорт, където е 12 пъти шампион на България във всички стилове, медалист от международни турнири в стил К1.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Правени са десетки лабораторни изследвания за доказване свойствата на сминдуха при намаляне кръвната захар (глюкоза) на пациенти болни от диабет, заради свойството му да подобрява гликемичния контрол/да регулира кръвната захар/ и влиянието му върху мастния метаболизъм."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com