сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Още новини от Lecheek!

Още новини от Lecheek!

Преди няколко дни ви писахме за новите продукти на марката, които вече се предлагат и на нашия пазар. Оказа се, обаче че промените не се изчерпват с новите Speed Test, Pump X3, Stim Shot, Hottie, Amino Test и Amino Fusion.
 
Залеза на Arimistane - Androst 3,5-dien-7,17-dione 3-deoxy-7-oxo-DHEA

 Оказва се , че Lecheek са взели решението да махнат прохормона от продуктите си след, като са били притиснати от FDA. Аримистана беше естрогенов инхибитор, който успешно редуцираше естрогена и кортизола и успоредно с това повишаваше тестостерона. Доста хора го използваха и по-време на чистене, а професионалните спортисти го имплементираха и след хормонални терапии. Тук сме говорили повече за как той действа в организма. На мястото на Arimisitane откриваме друг по мек инхобитор с растителен произход – Indole-3-Carbinol. Факт, че отново говорим за потенцирана активна съставка. Преди години SAN имаха естрогенов инхибитор базиран именно на въпросната активна съставка и успеха му беше голям. Дали за добро или лошо обаче вече няма да видим Аримистана в редиците суплементи на Lecheek. Потърпевшите продукти в случая са AD-3 PCT и T-X3. По този начин единствения продукт на марката с прохормон в състава си остава ANDRO-5. Там говорим за съвсем друг метаболит, който е дaлеч по-хард, ала явно засега е останал под радара на FDA.
 


Какво друго ?

AMP Tropin, OxyEca Black и AmpiLean са спрени от производство заради наличието на екзотичния стимулант в състава им DMBA - 1,3-dimethylbutylamine. Личния ни опит с него е, че той по-скоро бе нервен трансмитер и потенцираше ефективността на другите активни съставки. Не можем да го свържем с каквито и да е негативи, ала се оказва ,че все още няма достатъчно изследвания за употребата му от атлети. Докато това не е факт , той не може да се произвежда легално. Може би както и скандала с 1.3 диметиламиламин, тук близката форма на веществото до амфетамините плаши контролните органи и те взимат мерки да изчезне от пазара. Жалкото е, че сигурно въпросната активна съставка ще продължи да се продава само на черно и никой няма да спонсорира изследвания, които да потвърдят липсата на негативи при умерена дозировка.

Сами може да видите сходните прилики между двете субстанции, които пораждат съмненията на FDA.
 
 
 
Нима ще останат без бърнър ?

Не разбира се. Lecheek готвят две нови формули, които ще заместят окси ека. AmpiLean Black и AmpiLean Pink. Те също ще имат прием, като на Оксиеките и най-вероятно 1 капсула ще е повече от достатъчна за Black версията.Първия вариант както разбираме и от името му ще е по-хардкор продукта акцентиращ върху тонус, оптимизиране на метаболизма и силни диуретици редуциращи водната задръжка, докато PINK-a ще е женската формула , която е аналогична но с редуцирани милиграми и добавени, някои липотропни и ненатоварващи активни съставки.
 
 
 
Какви са добрите новини?

Все още имаме от класическите формули на T-X3, AMPI LEAN, OXY ECA BLACK и AD-3 PCT. Възможност за един последен „танц“ и курс с най-известния прохормон в историята на суплементите за последните 5 години в САЩ.
 
 
 
Последните оцелели, които боим се вече няма да можем да заредим.
Нямаме и информация какво се случва с HyperT2. Единствения бърнър на интернационалния пазар с подобна формула и ацкентиращ на ускоряване на мастния метаболизъм с оптимизиране на тироидните хормони с прекурсор на Т3. Предполагаме, че той също е влязъл в черния списък, което е повече от жалко, тъй като е най-силния ни липотропен бърнър.
 
Оставаме с надеждата, че предвестниците им ще са достойни заместители, ала всички, които пият добавки от години знаят, че първите версии са онези, които правят впечатление. Историята го доказва с първия Halodrol на Гаспари, OxyElite и Jack3d на USP Labs, No-Xplode на BSN, Rush на Stacker, М-стак на Animal и още много топ продукти, които предвестниците им не са успели да бият оригинала. Силно се надяваме Lecheek да не спрат дотук и да намерят достойни заместници на DMBA и Arimistane. Нещо наистина трудно, ала далеч не невъзможно за пионерите в тази област.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-06-13 | 16:22:57
Кристиан
Наистина най-добрите.
Много високо качество!
2015-05-29 | 17:35:35
Koko
Най-добрата марка !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"ISOFLEX баровете освен, че са с чудесен вкус, съдържат и 30 грама висококачествен протеин изолат (суроватъчен протеин и калциев казеинат), както и омега мастни киселини и ценни витамини и минерали. ISOFLEX баровете са идеалното решение за забързаното ни ежедневие!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com