сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Пазарувай Olimp Nutrition с БОНУС КРЕДИТ!

Пазарувай Olimp Nutrition с БОНУС КРЕДИТ!

Вече може да пазарувате висококачествените добавки на марка OLIMP NUTRITION с БОНУС КРЕДИТ!

Mapĸaтa OLIMP NUTRITION cтapтиpa дeйнocттa cи през далечната 1990 година, ĸъдeтo cъздaвa виcoĸoeфeĸтивни пpoдyĸти, специално формулирани зa aĸтивнo cпopтyвaщитe xopa. От тогава досега, портфолиото на компанията се разраства и в момента продуктите на марката, се нареждат до най-големите имена в бранша.

Бонус кредит е уникална система за лоялни клиенти на СИЛА БГ, с която можете да трупате бонуси, да спестявате пари и да пазарувате безплатно. Достатъчно е да пазарувате в silabg.com със своя профил и да събирате бонус кредит от поръчките, които сте направили за продукти от всички налични марки в магазина. Колкото повече пазарувате, толкова по-голяма сума от Бонус кредит се генерира във вашия профил!

Как да използвате Бонус Кредит?

Бонус кредит може да се използва за покупка на продукти от марките AMIX, MEX, HAYA LABS, SCHIEK, VITARGO, PRIMAFORCE, FIT SPO, VEMOHERB, EVERBUILD, BULK POWDERS, LECHEEK, LONSDALE, UNTIRINGUS, GAVELO, BIOTECH USA, BRUTAL NUTRITION, CVETITA HERBAL, NUTRICORE, Protein.Buzz, Nature’s Plus, 4D Nutrition, SILA BG и други, в рамките на 30 календарни дни от датата на неговото генериране. В случай че Бонус кредитът не бъде усвоен в този срок, той се анулира. За да използвате Бонус кредит, е достатъчно да добавите съответните продукти в количката за пазаруване и той ще бъде усвоен автоматично във вид на парична отстъпка от цялата стойност на поръчката.
 
 
Как се получава Бонус кредит?

Бонус кредит се генерира във вашия профил, след като поръчката ви получи статус „Приключена” в сайта. Бонус кредит се генерира на всяко 28-мо число от месеца на базата на поръчките от предходния месец, като няма значение продукти от кои марки сте закупили. Натрупва се по следния начин:
 
 
Пример:
Натрупаният Бонус кредит от поръчките през месец май, се генерира във вашия профил на 28 юни.
 

Пазарувайте в silabg.com и лоялността ви ще бъде възнаградена!

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Изследване на Клиника Майо открива, че бобеният екстракт в дози много по-високи от наличните в повечето карб-блокъри – такива от порядъка на 4000 до 6000мг действително забавят усвояването на въглехидратите. А суплементите съдържат в най-добрия случай около 1000мг."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com