сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Получихме изследвания на два продукта от Haya Labs

Получихме изследвания на два продукта от Haya Labs

СИЛА БГ изиска от производителя Haya Labs да осъществи проверка и анализ в TLR International - независима акредитирана европейска лаборатория – TLR, в клона им в Холандя - http://www.tlr.nl/

В изследванията от TLR се вижда, че референтните стойности на акивното вещество в продукта Acetyl L-Carnitine е повече. Допустимото отклонение е между 7.9% и 8%, като разликата идва от това, че формата Ацетил Л-Карнитин се ацетилизира  от Л-Карнитин и заради това се получава известно отклонение.

HAYA LABS ACETYL L-CARNITINE:


https://en.wikipedia.org/wiki/Acetylcarnitine
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/acetylcarnitine

HAYA LABS L-CARNITINE:

Продуктът L-Carnitine има  217 милиграма активно количество от 250, като тези 217 милиграма са Л-карнитин, а останалите 33 е ябълчена киселина. От лабораторията, тъй като изчисляват само количеството Л-карнитин, а за да се достигне формата Л-Карнитин Л-Тартрат трябва да се съединят молекули на Л-Карнитин и ябълчена киселина.

http://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB5141230.htm


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Проблемът се състои в това, че по-голяма доза от 40гр. белтък на прием не може да бъде усвоена и излишният белтък бива изхвърлен чрез урината. Именно бромелаинът пречупва тази бариера при недостатъчна усвояемост на по-големи количества жизнено важни протеини, като създава предпоставки за сериозно мускулно нарастване."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com