сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ПРАВИЛНИЯТ ПОДБОР НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА

ПРАВИЛНИЯТ ПОДБОР НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА

Много често в желанието си да изградим бързо мускулна маса или да изгорим излишните килограми и мазнини, прибягваме до безразборно комбиниране на различни добавки, а резултатите на практика са нулеви. Именно в правилното комбиниране и индивидуалния подход спрямо всеки организъм се крие тайната на добрите резултати. Най-честата грешка е нахвърлянето на възможно най-силните продукти от лица, които тепърва прохождат във фитнеса. При начинаещите има някои по-елементарни добавки, които при първите стъпки във фитнеса дават отлични резултати. Ако целта е покачване на килограми и трупане на мускулна маса, не може да се мине без задължителните за всеки протеин, аминокиселини (в различните форми – комплексни или БЦАА ), глутамин, креатин и витамини. Това е основата, през която преминава всеки сериозно занимаващ се с фитнес, чиято цел е мускулна маса. Когато говорим за сваляне на тегло и изгаряне на подкожни мазнини, няма как да не се премине през различните форми на л-карнитин (течен, на капсули), зелен чай, синефрин, кофеин, както и комбинация от тези съставки в един продукт.kai_greene


Няколко месечната употреба на комбинация от горния тип добавки ще даде видими резултати при начинаещи, които ще бъде много лесно да се поддържат занапред. При достигане на желаните резултати вече може да се премине на следваща фаза от хранителни добавки, с по-специфичен начин на действие. В тази категория спадат стимулатори и модулатори на някои от хормоните в организма (тестостерон, растежен хормон, инсулино-растежен фактор) когато говорим за мускулна маса. При изгарянето на мазнините по-специфичните продукти са свързани най-вече с въздействието им върху централната нервна система и отделянето на епинефрин, норепинефрин и др. Като  цяло при употребата на хранителни добавки има няколко етапа, които е желателно да се следват, за да се извлече максимум като резултати.

fitness_model


СИЛА БГ ТИЙМ

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Да спортуваш без да си се хидратирал води до замайване и преждевременна умора. Ето защо веднага щом станеш, изпий поне 2 чаши с вода."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com