сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Шеста обявена среща на MAX FIGHT 46

Шеста обявена среща на MAX FIGHT 46

MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46 току-що обяви и шестата поредна среща в своята файт карта. Интересът към шампионата продължава да расте главолно с обявяването на поредните двама бойци, които ще се изправят един срещу друг на ринга. Изненадата този път е, че срещата ще се състои по правилата на професионалния бокс и ще включва 6 рунда.

 
Григор Саруханян

Българинът Григор Саруханян очаква излизането си на ринга с нетърпение, тъй като този мач е част от неговата подготовка по пътя за европейската титла в професионалния бокс. Той има зад гърба си 12 поредни победи, а в световната ранглиста се намира на 175-то място. Не на последно място, Григор Саруханян има над 230 победи на аматьорския ринг, което е изключителен успех.  Зрителите очакват с нетърпение срещата, тъй като тя се очертава като една от най-интересните по време на гала вечерта.
 

Атила Кьорош 

Отново международно участие ни очаква на ринга на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46. 27-годишният унгарски състезател Атила Кьорош има зад гърба си впечатляващите 16 победи на профи ринга. Той е изключително нахъсан за победа,  тъй като за него ринга е неизменна част от ежедневието му. Атила Кьорош не е прекъсвал участията си на международния ринг, дори и по време на пандемията, където записа участия на различни мачове в Германия, Украйна и Полша. Ще успее ли да запише поредна победа тук или този път опонентът му ще се окаже по-добър? Предстои да разберем на 02.08 в Марина Диневи Свети Влас.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"За да изчерпите гликогена, ще се върнете към така наречената "кръгова тренировка", с която вероятно сте започнал като новак във фитнеса. Особеното при изпълнението е, че ще изпълнявате упражненията едно след друго без почивка между тях. Повторенията са между 15-20 с по-леки тежести."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com