сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Шейкъри за протеини

Шейкъри за протеини

Предимства на шейкъра
 
Всеки, който е опитвал да разтвори протеин с обикновена лъжица знае, че това не е толкова лесно. Най-добрият вариант е да се ползва блендер. Но за съжаление не може да носите блендера със себе си, когато се във фитнеса или на път. В тези ситуации е добре да имате под ръка шейкър. Шейкърите не са скъпи и може да ги носите навсякъде. Освен това имат възможност за плътно затваряне, така че може удобно да пренасят протеина в раница или сак.


 
Как да изберете най-добрият протеинов шейкър?
 
Има някои основни качества, които трябва да търсите при избор на шейкър:
 
- Чашата трябва да има широк отвор, за да няма загуби при сипване на хранителната добавка.
 
- Капакът на чашата е много важен, когато става въпрос за шейкър. Той трябва да се затваря плътно, защото имайте предвид, че ще разклащате чашата и със сигурност не искате да се полеете с протеинов шейк. Същото важи и за капачето, от което се пие.
 
- Отбелязани мерки на шейкъра, за да знаете точно колко течност сте добавили към вашия протеин. По този начин няма да се нуждаете от допълнителна мерителна чаша за количеството течност, а шейкът няма да е прекалено гъст/рядък.
 
- Шейкърът трябва да бъде лесен за измиване, особено ако ще правите по няколко шейка на ден.
 
- Подходяща големина на чашата - шейкърите се предлагат с различни капацитети, за да са максимално удобни. Вземете предвид количеството протеин + количеството течност, при избор на подходящия за вас.


 
Правилно използване на шейкъра
 
След като вече сте се сдобили с най-добрият шейкър, предлагаме няколко съвета за практично използване.
 
Ако имате възможност добавете първо течността, така ще знаете точното ѝ количество. Ако добавите добавката първо, тя ще започне да се разтваря и ще ви е по-трудно да уцелите точното количество течност. Също така, добавяйки първо течността, ще получите по хомогенен шейк, без бучки и залепване на дъното.


 
Когато сте във фитнес залата, това е малко по-трудно, защото най-вероятно ще използвате бутилката за съхранение на хранителната добавка. В такъв случай е удобно шейкърът да има друго отделение. За да измиете по-лесно шейкъра, го накисвайте във вода веднага след като го използвате.
 
Преценете дали наистина се нуждаете от шейкър, защото той е нещо допълнително, но пък може много да улесни живота ви. Разгледайте и нашите предложения за шейкъри в Интернет магазина ни.
 
СИЛА БГ Тийм
Препоръчани шейкъри
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Изометричните упражнения се свързват с метода на "Динамично напрежение" на Анджело Сицилиано, спечелил титлата "Най-перфектно развит мъж на Америка" през 1922г. Спечелвайки титлата, той започва да издава бодибилдинг курса "Dynamic-Tension", разчитащ на изометрични движения. Методът става изключително популярен и съперниците на Анджело се опитват да го дискредитират публично, че всъщност е развил тялото си с конвенционални упражнения с щанги и дъмбели. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com